JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ο Ανιέλι καλείται να αποφασίσει για το μέλλον της Γιούβε και του Κόντε.

Οι δηλώσεις του Αντόνιο Κόντε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Ρόμα, έβαλαν «φωτιά» στο εσωτερικό της Γιουβέντους. Από την επομένη έως και σήμερα έχουν ακουστεί πολλά. Από το ότι η Μίλαν «φλερτάρει» με τον Ιταλό προπονητή μέχρι ότι οι «μπιανκονέρι» μπορεί να πάρουν στη θέση του τον… Αλέγκρι.

Μερίδα οπαδών διοργανώνουν συλλαλητήριο υπέρ του Κόντε ενώ μια παρασκηνιακή είδηση που κυκλοφόρησε χθες ανέφερε πως η διοίκηση της ομάδας θα επιδιώξει να ανακοινώσει την ανανέωση των δύο πλευρών κατά τη διάρκεια της φιέστας. Το ιδανικότερο σενάριο για την οικογένεια της Γιουβέντους.

Όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος, όμως… Οπότε, όποια πρόβλεψη και να γίνει, μάλλον θα πέσει το κενό. Το σίγουρο είναι πως η διάσταση απόψεων βρίσκεται στο οικονομικό και πουθενά αλλού. Ο Αντόνιο Κόντε θέλει μπάτζετ για να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, η διοίκηση της Γιουβέντους θέλει να κοντρολάρει τα οικονομικά λόγω της «τρύπας» στον ισολογισμό της.

Στην προκειμένη περίπτωση και σύμφωνα με τα παραπάνω δεδομένα, το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν το έχει ο προπονητής αλλά η ομάδα. Όπως ο Κόντε «έχει δέσει το γάιδαρό» του στοΤορίνο, χρησιμοποιώντας μια λαϊκή έκφραση, ακριβώς το ίδιο έχει κάνει και η διοίκηση. Αν οι δρόμοι τους χωρίσουν, σε πι0ο δύσκολη θέση θα βρεθεί η Γιουβέντους παρά ο κόουτς.
Επειδή στη ζωή «ουδείς είναι αναντικατάστατος» και οι δύο πλευρές θα βρουν το δρόμο τους. Και οι «μπιανκονέρι» θα έχουν κάποιον στον πάγκο τους τη νέα χρονιά, και προτάσεις θα δεχτεί ο Κόντε για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ουδείς αναντικατάστατος, σίγουρα, αλλά δεν κάνουν όλοι την ίδια δουλειά. Με τον Αντόνιο Κόντε, η Γιουβέντους θα ξεκινήσει από τη θέση του φαβορί και στο νέο πρωτάθλημα. Ο Ιταλός προπονητής έχει φτιάξει μια ομάδα… ταμάμ στην Σέριε Α. Καλοδουλεμένο σύνολο που παίζει και για τον κόουτς και αυτός παίρνει σχεδόν το 100% από τους ποδοσφαιριστές του. Ο επόμενος, αν χρειαστεί να έρθει, δε σημαίνει πως θα καταφέρει να κρατήσει αυτή τη συνοχή και ομαδικότητα.

Παράλληλα, η έλευση του αντικαταστάτη του Κόντε, αν «στραβώσει» η δουλειά, σημαίνει νέο σύστημα, νέο υλικό (όλοι πηγαίνουν κάπου φέροντας δικούς τους ανθρώπους), νέα μορφή προπονήσεων, νέα ήθη και έθιμα. Όλα τα παραπάνω και όσα απορρέουν από αυτά, αλλάζουν, μεταμορφώνουν μια καλοδουλεμένη ομάδα και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως θα είναι προς το καλύτερο.

Μια ζαριά είναι όλα αλλά στις μπίνζες η ζαριά έχει μεγαλύτερη βαρύτητα. Ο Αντρέα Ανιέλι καλείται να επιλέξει ανάμεσα στη σιγουριά και το όραμα της επόμενης μέρας ή στη σφιχτή οικονομική πολιτική και το ρεαλισμό των αριθμών.  Οι επιχειρήσεις συνηθίζουν να επιλέγουν το δεύτερο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: