JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Μαρότα: "Ο Σάντσες μου αρέσει, όσο για τον Ντρογκμπά δεν το σκεφτήκαμε ακόμη"

Για τα μεταγραφικά της Γιουβέντους αλλά και τον Αντόνιο Κόντε, μίλησε ο Μπέπε Μαρότα. Η έναρξη της μεταγραφικής περιόδου πλησιάζει και επισήμως, τα σενάρια θα αυξάνονται κάθε μέρα αλλά στη Γιουβέντους ξέρουν τι θέλουν να κάνουν είπε ο Μαρότα, αναφερόμενος αρχικά στην παραμονή του Κόντε.

«Εχουμε ξεκάθαρες ιδέες, είμαστε ένα γκρουπ που νικάει και ηγέτης μας είναι ο προπονητής μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο γενικός διευθυντής των «μπιανκονέρι», ο οποίος στη συνέχεια επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για έναν ποδοσφαιριστή και διέψευσε κατηγορηματικά για έναν άλλον.
«Ο Αλέξις Σάντσες είναι ένας παίκτης που πραγματικά μας αρέσει αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα. Αν αρχίσουν αυτές οι συζητήσεις θα φροντίσουμε να το μάθετε. Οσο για τον Ντρογκμπά, είναι ελεύθερος, τον πρότειναν σε εμάς αλλά δεν το έχουμε σκεφτεί καθόλου».

Από εκεί και πέρα, ο Μαρότα είπε ότι έγινε μια πρώτη συζήτηση με την Ουντινέζε για τον Περέιρα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει ξανά κίνηση για τον Φρέντι Γκουαρίν λέγοντας ότι «όπως στη ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ» και στη συνέχεια τοποθετήθηκε για το αν υπάρχει ενδεχόμενο πώλησης του Αρτούρο Βιντάλ ή του Πολ Πογκμπά: «ΟΒιντάλ αρέσει στη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Η Γιουβέντους, επαναλαμβάνω ακόμη μία φορά, δεν πουλάει τα αστέρια της, εκτός κι αν βγει κάποιος και πει ότι θέλει να φύγει. Το έχω πει πολλές φορές αυτό. Οσο για τον Πογκμπά, σύντομα θα συναντηθούμε με τον μάνατζερ του για να συζητήσουμε την ανανέωση του συμβολαίου».

Πηγή: Tifosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: