JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Μαρότα: "Θέλουμε τον Κόντε γιατί είναι κεφάλαιο για τη Γιούβε"

Με ένα στόμα μια φωνή οι Μπέπε Μαρότα και Αντρέα Πίρλο εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνεχιστεί η συνεργασία της Γιουβέντους με τον Αντόνιο Κόντε.

Το θέμα του προπονητή των «μπιανκονέρι θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες στη συνάντηση που θα έχει με τους Αντρέα Ανιέλι και Μαρότα αλλά η επιθυμία των διοικούντων είναι ξεκάθαρη και την επανέλαβε ο γενικός διευθυντής σε δηλώσεις του. Ο Μαρότα χαρακτήρισε τον Κόντε «κεφάλαιο για τη Γιουβέντους», θεωρεί φυσιολογική την ανησυχία των οπαδών και είναι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά.

«Το κλίμα στο εσωτερικό μας είναι ήρεμο. Σε ό,τι αφορά το θέμα Κόντε έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί πολλά αλλά αυτή την στιγμή προετοιμαζόμαστε για την φιέστα, για το τελευταίο ματς της σεζόν. Από την ερχόμενη εβδομάδα, αφού θα έχουμε κλείσει την σεζόν, θα μιλήσουμε για το μέλλον και φυσικά και για το θέμα του προπονητή» είπε ο Μαρότα και στη συνέχεια τοποθετήθηκε σχετικά με την ανησυχία που υπάρχει στις τάξεις του κόσμου: «Είναι σωστό να δώσουμε στον Κόντε τα συγχαρητήρια που του αναλογούν για αυτό που έχει πετύχει, ένας προπονητής πάντα προετοιμασμένος και δεμένος με την Γιουβέντους οπότε βρίσκω λογική την ανησυχία των οπαδών. Η διοίκηση θέλει να κρατήσει τον Κόντε γιατί είναι ένα κεφάλαιο για τηνΓιούβε, ένας σοβαρός επαγγελματίας. Το απέδειξε με τα αποτελέσματα, με τα τρία πρωταθλήματα και τα δύο Σούπερ Καπ που κατακτήσαμε, αλλά και με την καθημερινή δουλειά του με την ομάδα. Είναι καθήκον μας να τον κρατήσουμε».

Πίρλο: Ελπίζω να μείνει ο Κόντε, σε λίγες υπογράφω το νέο μου συμβόλαιο"

Την παραμονή του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Γιουβέντους, πέραν της διοίκησης, επιθυμούν και οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών, όπως αποδεικνύουν και οι δηλώσεις του Αντρέα Πίρλο για το θέμα, μετά από ερώτηση για το αν το ματς της Κυριακής με την Κάλιαρι θα είναι το τελευταίο με τον Κόντε στη θέση του προπονητή.

«Ελπίζω πως όχι. Σε τρία χρόνια μας οδήγησε στην κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων, ελπίζω πως αυτό δεν θα είναι το τελευταίο παιχνίδι με τον Κόντε στον πάγκο. Οσο για το νέο συμβόλαιο μου, έχουμε συμφωνήσει σε όλα, πιστεύω τις επόμενες μέρες θα υπάρξει και η ανακοίνωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: