JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Συνάντηση αύριο Ανιέλι-Κόντε για το σχεδιασμό και το χτίσιμο της νέας Γιούβε!

Νέα συνάντηση κορυφής προβλέπει το πρόγραμμα της Γιουβέντους για την Τετάρτη ώστε να καταρτιστεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Οι Αντρέα Ανιέλι και Αντόνιο Κόντε συναντήθηκαν την Δευτέρα και συμφώνησαν να συνεχίσουν μαζί οπότε τώρα ήρθε η δουλειά στα μεταγραφικά. Οπως έγινε γνωστό σήμερα, ο πρόεδρος και ο προπονητής θα συναντηθούν ξανά την Τετάρτη παρουσία και του Μπέπε Μαρότα ώστε να αποφασίσουν πώς θα κινηθούν στις μεταγραφές.

Σύμφωνα με όσα βγαίνουν από την Γιούβε, στη συζήτηση που είχαν την Δευτέρα οι Ανιέλι και Κόντε αποφάσισαν ότι θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα επιτρέψουν στον προπονητή να χρησιμοποιεί το 4-3-3 τη νέα σεζόν αλλά δε θα γίνουν από τώρα όλες οι αλλαγές που θέλει ο Κόντε. Αυτό, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, παίρνει παράταση για το καλοκαίρι του 2015, όταν οι «μπιανκονέρι», βάσει του πλάνου που έχει η οικογένεια Ανιέλι, θα μπορούν να ξοδεύουν περισσότερα.

Οπως και να έχει, πρώτος στόχος αυτή την στιγμή είναι ο Αλέξις Σάντσες της Μπαρτσελόνα για το ένα άκρο ενώ ο Μαρότα θα κοιτάξει να κλείσει και τον Νάνι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την άλλη πλευρά, αν συμφωνήσει ο Κόντε. Σε διαφορετική περίπτωση, θα ανέβει στη λίστα το όνομα του Αντρέα Καντρέβα της Λάτσιο. Οσο για το αριστερό άκρο της άμυνας, οι βασικοί υποψήφιοι είναι δύο: Ο Κολάροφ της Μάντσεστερ Σίτι και ο Αντριάνο της Μπαρτσελόνα.

Σε ό,τι αφορά τώρα το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Κόντε, μία μέρα μετά την συνάντηση με τον Ανιέλι ο ιταλικός Τύπος αναφέρει, ότι πρόεδρος και προπονητής έχουν συμφωνήσει να μιλήσουν για αυτό το θέμα τις επόμενες εβδομάδες ή ακόμη και τον Σεπτέμβριο (μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών) αφού θεωρούν πως δεν υπάρχει λόγος βιασύνης λόγω της σχέσης εμπιστοσύνης που υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: