JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Έλκαν: "Δεν χρειάζονται τρελά λεφτά για να φτάσεις στον τελικό του C.L. απόδειξει η Ατλέτικο Μαδρίτης"

Ο Τζον Ελκαν αποφάσισε να μιλήσει για τη Γιουβέντους και έκανε άνοιγμα προς τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, επισημαίνοντας ότι δεν θα πρέπει να παραβλέψει κανείς τα οικονομικά.
Στη γενική συνέλευση των μετόχων της Exor, της επιχείρησης της οικογένειας Ανιέλι που έχει τις μετοχές των «μπιανκονέρι», ο Ελκαν αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα και ένα από αυτά ήταν και η Γιουβέντους.

«Αν φοβήθηκα ότι θα φύγει ο Αντόνιο Κόντε; Την ίδια ερώτηση μου κάνατε και πέρυσι αν και φέτος είναι πιο σημαντική. Με τον Κόντε μίλησα χθες και είδα ότι είναι πεπεισμένος για τους στόχους που έχουμε μπροστά μας και ικανοποιημένος, όπως όλοι μας άλλωστε, για όσα έχουμε πετύχει αυτή την τριετία. Ο Κόντε κοιτάζει πάντα τις επόμενες προκλήσεις όπως εμείς. Αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του; Υπάρχει απόλυτη ηρεμία σε όλους μας και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε» είπε αρχικά ο Ελκαν και στη συνέχεια τοποθετήθηκε για τα σενάρια σχετικά με τονΝτιντιέ Ντρογκμπά: «Με ρωτάτε αν είναι αρκετά μεγάλος σε ηλικία. Ο Ροζέ Μιλά δεν ήταν παιδάκι όταν εξέπληξε όλο τον κόσμο στο Μουντιάλ με το Καμερούν… Οπως και να έχει, η μεταγραφική περίοδος θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον μετά το Μουντιάλ».

Από την στιγμή, πάντως, που ο Ελκαν έδειξε ουσιαστικά να μην τον χαλάει η περίπτωση Ντρογκμπά, πέρασε το μήνυμα για τα οικονομικά και έγινε πιο σαφής στη συνέχεια, τονίζοντας πως «πάντα λέγαμε ότι πρέπει να έχουμε επιτυχίες αγωνιστικές και οικονομικές. Το ένα να εξαρτάται από το άλλο. Η Γιουβέντους είναι μια σπουδαία ομάδα, με σπουδαίους ποδοσφαιριστές, με δυνατή εκπροσώπηση στο Μουντιάλ. Νομίζω πως η φετινή πορεία της Ατλέτικο Μαδρίτης δείχνει ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα να ξοδεύεις τρελά για να φτάσεις ως το τέλος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Χρειάζεσαι βέβαια και λίγη τύχη αλλά μπορεί να γίνει».

Πηγή: www.tifosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: