JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Τέβεζ: "Ο Κόντε σίγουρα θα παραμείνει"

Ο Κάρλος Τέβες επιβεβαίωσε τον Τζανλουίτζι Μπουφόν σχετικά με τον Αντόνιο Κόντε και σκέφτεται ήδη τις παραλίες αλλά και την επόμενη σεζόν.

Ο Αργεντίνος επιθετικός θα βραβευτεί πριν την έναρξη του αγώνα-φιέστα με την Κάλιαρι ως MVP της Γιουβέντους για τη φετινή σεζόν, η οποία ήταν η καλύτερη της καριέρας του στην Ευρώπη όπως έχει πει ο ίδιος.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η σχέση του με τον Κόντε, με το Sky Italia να τον ρωτάει για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την παραμονή του ή όχι. Η απάντηση του Τέβες ουσιαστικά επιβεβαιώνει τον Μπουφόν, που λίγες ώρες νωρίτερα είχε πει ότι κανείς παίκτης δεν μπορεί να φανταστεί το μέλλον χωρίς τον Κόντε στον πάγκο.

«Ο Κόντε είναι η Γιουβέντους και αυτό το ξέρουμε όλοι. Το ξέρει και ο πρόεδρος με τον γενικό διευθυντή και γι’ αυτό θα κάνουν αυτό που πρέπει για να προχωρήσουμε. Ο Κόντε σίγουρα θα παραμείνει, δεν υπάρχει αμφιβολία» είπε ο «Απάτσε», ο οποίος ρωτήθηκε και για την επόμενη σεζόν: «Προς το παρόν σκέφτομαι την παραλία, τον ήλιο… Πέρα από την πλάκα, πάντως, το ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολη και η επόμενη σεζόν αλλά θα είμαστε έτοιμοι και δεν θα υπάρξουν προβλήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: