JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Μετά τη συνάντηση Ανιέλι-Κόντε αρχίζει ο σχεδιασμός της Γιούβε για την επόμενη σεζόν.

Οι τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν περίεργες για την Γιουβέντους αφού την ώρα που κατακτούσε το τρίτο σερί πρωτάθλημα, η παραμονή του Κόντε ήταν στον αέρα. Ο Αντρέα Ανιέλι επιθυμούσε να συνεχίσει με τον ίδιο προπονητή όπως έλεγε συνεχώς ο Μπέπε Μαρότα, οι τιφόζι πήραν ξεκάθαρη θέση με την κορεό υπέρ του Κόντε στον αγώνα φιέστα με την Κάλιαρι και η Δευτέρα ήταν η μέρα της κρίσης.

Μετά την συνάντηση Ανιέλι-Κόντε, η Γιουβέντους με ένα tweet ανακοίνωσε ότι οι δύο πλευρές συνεχίζουν μαζί για ακόμη ένα χρόνο, όπως προβλέπει και το υπάρχον συμβόλαιο του Ιταλού τεχνικού: «Σεζόν 2014-15: Προπονητής, Αντόνιο Κόντε».

Η ανακοίνωση της Γιουβέντους είναι έτσι διατυπωμένη ώστε να κάνει σαφές ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τηρηθεί ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου που ήδη έχει ο Κόντε. Η εξέλιξη αυτή δείχνει αρχικά να καταρρίπτει το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport, σύμφωνα με το οποίο ο Ανιέλι δεν θα ήθελε να συνεχίσει ο Κόντε αν δεν ανανέωνε από τώρα το συμβόλαιο του.

Το τι θα γίνει στο μέλλον δεν μπορεί να το ξέρει κανείς, αλλά πριν λίγα λεπτά ο δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο -που διατηρεί άριστες σχέσεις με την διοίκηση των «μπιανκονέρι» και ειδικά με τον Μπέπε Μαρότα- έκανε παρέμβαση σε εκπομπή του Sky Italia και έδωσε το δικό του ρεπορτάζ. Σύμφωνα με τις δικές του πηγές, στην τρίωρη συνάντηση Ανιέλι-Κόντε συζητήθηκαν αρχικά τα μεταγραφικά και στη συνέχεια το θέμα του νέου συμβολαίου. Οι δύο πλευρές, όπως ανέφερε ο Ντι Μάρτζιο, συμφώνησαν να γίνει νέα συνάντηση για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου το προσεχές διάστημα καθώς αυτή την στιγμή προέχει το να καταστρώσει η Γιουβέντους στο 100% τα πλάνα της για το πώς θα κινηθεί στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα έρθουν στις θέσεις τους δηλαδή.

«Είναι δεδομένη η επιθυμία των δύο πλευρών να συνεχίσουν με νέο συμβόλαιο αλλά για αυτό υπάρχει χρόνος. Ούτως ή άλλως, ο Κόντε ήταν και είναι η προτεραιότητα για τη Γιουβέντους, όπως η Γιουβέντους είναι για τον Κόντε».

Η παραμονή του Κόντε στον πάγκο των «μπιανκονέρι», όπως γράφουν και οι Ιταλοί μετά την ανακοίνωση της Γιούβε, σημαίνει δύο πράγματα: Πρώτον, θα σταματήσουν τα σενάρια για την θέση του προπονητή και θα επανέλθει η ηρεμία σε παίκτες και οπαδούς. Δεύτερον, καλό θα είναι να προετοιμαστούν όλοι για ένα θερμό καλοκαίρι αφού είναι δεδομένο ότι από εδώ και πέρα θα ακουστούν και θα γραφτούν για την πρωταθλήτρια Ιταλίας… του κόσμου τα ονόματα.

Ο,τι κι αν ακουστεί και ό,τι κι αν γραφτεί, όμως, δεν σημαίνει ότι θα είναι απαραίτητα και αλήθεια, πολύ απλά γιατί κανείς πλην των Ανιέλι-Κόντε-Μαρότα-Παράτιτσι-Νέντβεντ δεν ξέρει τι συζητήθηκε και τι συμφωνήθηκε ανάμεσα σε πρόεδρο και προπονητή.

Εμείς απλά υπενθυμίζουμε ότι ο Κόντε θέλει να αρχίσει πλέον η Γιουβέντους να σπρώχνει περισσότερα λεφτά για μεταγραφές ενώ ο Ανιέλι -με βάση το πλάνο που υπάρχει- θεωρεί ότι η κατάλληλη στιγμή για αυτό είναι το καλοκαίρι του 2015 κι έπειτα. Αν έγιναν αμοιβαίες υποχωρήσεις, θα έχουμε ένα καλοκαίρι μπροστά μας για να το μάθουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: