JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Σαν παίκτης κέρδισε τη Μίλαν στο San Siro, σαν προπονητής όχι ακόμα.

Ο Αντόνιο Κόντε στο «Σαν Σίρο» ως ποδοσφαιριστής. Μια ιστορία με πολλές αναμνήσεις συν το γεγονός πως σε αυτό το γήπεδο ο τεχνικός σήμερα της Γιουβέντους έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι στη Σέριε A, στην αναμέτρηση Ιντερ-Γιουβέντους 3-2 (4 Απριλίου 2004). Ως παίκτης απέναντι στη Μίλαν αγωνίστηκε για πρώτη φορά το 1993 με τον Τραπατόνι προπονητή κερδίζοντας 3-1.
Υστερα από εκείνη την πρώτη νίκη σε άλλα εφτά ματς μέτρησε μια δεύτερη επιτυχία, μια ήττα και πέντε ισοπαλίες, όντας απών από τον ιστορικό θρίαμβο του 6-1 το 1997, αλλά κρατώντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε άλλα παιχνίδια, όπως για παράδειγμα το 2000 όταν πέρασε αλλαγή και σημείωσε το τέρμα της ισοφάρισης.

Ως προπονητής τώρα σε δύο αναμετρήσεις πρωταθλήματος με τη Μίλαν στο Μιλάνο δεν έχει μετρήσει νίκη καταγράφοντας μια ήττα και μια ισοπαλία, ενώ αντιστρέφεται ο λογαριασμός με αντίπαλο την Ιντερ.

Ο αποψινός αγώνας έχει… στοιχειώσει το είναι του Κόντε, θέλει τη νίκη και θέλει αυτή να είναι αδιαμφισβήτητη, αποτέλεσμα μιας εμφάνισης που δεν θα αφήσει περιθώρια αμφιβολίας για την ανωτερότητα της ομάδας του.

Ο Κόντε θέλει… εκδίκηση και έχει καλούς λόγους για να την πάρει. Ο αποψινός του αντίπαλος Κλάρενς Ζέεντορφ είναι ο δεύτερος σκόρερ της Μίλαν -μετά τον Αντρέι Σεβτσένκο- σε αναμετρήσεις με τη Γιουβέντους τα τελευταία 15 χρόνια. Οι δυο τους συναντώνται για πρώτη φορά σήμερα από το πόστο του τεχνικού.

Είναι αδύνατο επίσης να ξεχάσει την περσινή ήττα (0-1), το γενναιόδωρο πέναλτι που καταλογίστηκε στον Ισλα και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, αλλά και την εμφάνιση της ομάδας του σε αυτό το παιχνίδι που θεωρήθηκε μια από τις χειρότερες επί εποχής του. Βέβαια είναι και το τέρμα του Μουντάρι που δεν μέτρησε ο Ταλιαβέντο και για το οποίο οι ειρωνείες δεν έχουν σταματήσει ακόμη. Ηταν στις 25 Φεβρουαρίου 2012 (1-1 τελικό σκορ), ο Μουντάρι σκόραρε η μπάλα πέρασε τη γραμμή, αλλά ο Ρομανιόλι – βοηθός του Ταλιαβέντο δεν υπέδειξε σέντρα. Αυτό το επεισόδιο απαιτεί… απάντηση μέσα στο γήπεδο.
Επειτα είναι ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ το 2003 με τον Ζέεντορφ στο γήπεδο, τον Κόντε να μπαίνει αλλαγή και να φτάνει κοντά στο γκολ, αλλά η κούπα με τη διαδικασία των πέναλτι κατέληξε στους «ροσονέρι».

Τέλος για τον Κόντε η αναμέτρηση είναι «V for Vendetta», για όσους λένε τη Γιουβέντους… κλέφτρα, για όσους δεν παραδέχονται ότι η «Κυρία» είναι η καλύτερη ομάδα του Καμπιονάτο τα τελευταία δυόμισι χρόνια και για όσους θέλουν να «βρωμίσουν» τις επιτυχίες της.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

1970 περηπου γιουβε μηλαν 4 1 καουζιο χαν τρηκ εχη φαη 7 1 μηπος τα ξεχασε η μηλαν μας πηρε το το τσαμπιον ληγγ στα πεναλτη χωρης τοννετβετ τον ευγαλε αδηκα ο δηετητης για ενα τακλην στον ημετεληκο