JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Γιουβέντους-Λιόν 2-1, στους "4" με Πίρλο, Μαρκίσιο.

Η Γιούβε πέρασε στους "4" και αύριο περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της, η Μεγάλη Κυρία μπήκε δυνατά και κατάφερε και άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Αντρέα Πίρλο. Στο 18' όμως η Λιόν κατάφερε και ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μπριάντ. Με αυτό το σκορ οδηγήθηκαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ίδιο με το πρώτο, στο 61' γκολ του Τέβεζ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Στο 68' τελικά η Γιουβέντους κατάφερε και διπλασίασε τα τέρματα της με τον Κλαούντιο Μαρκίσιο με σούτ έξω από την περιοχή και έτσι  έδιωξέ το άγχος από το Juventus Stadium.

Εχοντας το 0-1 του πρώτου αγώνα, η Γιουβέντους μπήκε δυνατά για το γρήγορο γκολ που θεωρητικά θα εξασφάλιζε την πρόκριση. Το σουτ του Τέβες στο 3' έφυγε άουτ αλλά στο 4' το γκολ ήρθε με ακόμη μία εκτέλεση φάουλ του Πίρλο (1-0). Αυτό ήταν το 43ο γκολ-φάουλ του Ιταλού άσου στην καριέρα του! Το γρήγορο προβάδισμα, πάντως, μάλλον κοίμισε τους Μπιανκονέρι καθώς έριξαν ρυθμό και η Λιόν -που δεν είχε τίποτα να χάσει- βγήκε μπροστά. Και αφού βγήκε μπροστά, στο 18' έφτασε και στο 1-1 καθώς η σέντρα του Μβουεμπά βρήκε τον Μπριάν, ο οποίος με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα, με τη βοήθεια του δοκαριού, πετυχαίνοντας το 100ο γκολ της καριέρας του. Οι Γάλλοι το πίστευαν, οι Τορινέζοι αγχώθηκαν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πατάνε καλύτερα και να απειλούν και με ένα σουτ του Γκοναλόν, το οποίο απέκρουσε ο Μπουφόν.
Στο δεύτερο μέρος, πάντως, η Γιουβέντους μπήκε με στόχο να κλείσει στο μισό γήπεδο την Λιόν, το έκανε και πίεσε για το δεύτερο γκολ που θα τελείωνε οριστικά την δουλειά. Ο Κόντε έβγαλε τον Βούτσινιτς για να βάλει τον Γιορέντε και στο 68' έγινε το 2-1 με το σουτ του Μαρκίζιο, με την μπάλα να κοντράρει και να αλλάζει πορεία. Τα πάντα πλέον είχαν κριθεί, η Γιουβέντους ήλεγχε την κατάσταση και πήρε το εισιτήριο για τους «4», κάνοντας ακόμη ένα βήμα προς τον τελικό που θα γίνει στην έδρα της.   

JUVENTUS-OLYMPIQUE LYONNAIS 2-1
Γκολ: Pirlo 4', Briand 18', Marchisio 68'
JUVENTUS
Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini; Isla, Vidal (31' st Pogba), Marchisio, Pogba, Asamoah; Tevez (32' st Giovinco), Vucinic (14' st Llorente).
A disposizione: Storari, Ogbonna, Lichtsteiner, Osvaldo
Allenatore: Conte
OLYPIQUE LIONNAIS
Lopes; Tolisso, Umtiti, Koné, Bedimo; Ferri, Gonalon, Mvuemba; Malbranque (31' st Danic); Briand (26' st Njié), Lacazette (25' st Gomis).
A disposizione: Vercoutre, Zeffane, Biševac, Danic, Fekir
Allenatore: Garde
ARBITRO: Mallenco (ESP)
ASSISTENTI: Martinez (ESP), Jiménez (ESP)
QUARTO UFFICIALE: Miranda (ESP)
ARBITRI D'AREA: Vitienes (ESP), Fernandez (ESP)
AMMONITI: 1' st Bonucci, 39' st Umtiti, 44' st Gonalons

Δεν υπάρχουν σχόλια: