JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Αρκετές αλλαγές θα γίνουν στο ρόστερ της Γιούβε το Καλοκαίρι.



Ιδιαίτερα θερμό θα είναι το καλοκαίρι για τη Γιουβέντους αν πιστέψουμε τα όσα διαβάζουμε στα σημερινά ρεπορτάζ των ιταλικών αθλητικών εφημερίδων, καθώς ο Αντόνιο Κόντε ετοιμάζεται να προχωρήσει σε δραστικές αλλαγές του ρόστερ με στόχο την ενίσχυσή του ώστε την επόμενη σεζόν να παλέψει για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο άνθρωπος κλειδί στο μεταγραφικό σχεδιασμό της Γιούβε, είναι σύμφωνα με τον Τύπο, ο Πολ Πογκμπά. Ο νεαρός Γάλλος αποτελεί το καλύτερο deal που έχει κάνει η ομάδα επί εποχής Μπέπε Μαρότα, αν αναλογιστούμε ότι αποκτήθηκε με ψίχουλα και τώρα η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη (κοστολογείται στα 60-70 εκατομμύρια ευρώ).

Εφόσον οι άνθρωποι της Γιουβέντους αποφασίσουν να τον παραχωρήσουν, θα εισπράξουν ένα πολύ μεγάλο ποσό μεγάλο μέρος του οποίου θα επενδύσουν για την ενίσχυση της ομάδας.
Όπως αναφέρει η Tuttosport, τουλάχιστον 10 ποδοσφαιριστές ετοιμάζουν βαλίτσες για να αποχωρήσουν από το Τορίνο το καλοκαίρι, ενώ η Gazzetta dello Sport, αναφέρει πως πέραν του Πολ Πογκμπά τον οποίο θέλουν κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι όπως οι Μπάγερν ΜονάχουΡεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αποχωρήσει ακόμα και ο Φερνάντο Γιορέντε, ο οποίος από τη στιγμή που προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις τουΚαμπιονάτο αποτελεί σημαντικό εργαλείο στα χέρια του Κόντε.

Υποψήφιοι αντικαταστάτες του Ισπανού φορ σε περίπτωση πώλησής του είναι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι Μάτζουκιτς (Μπάγερν), Τζέκο (Μάντσεστερ Σίτι) και Μοράτα (Ρεάλ Μαδρίτης), ονόματα που βέβαια έχουν ακουστεί και για την Ιντερ. Στα παραπάνω ονόματα προστέθηκε και αυτό του Φαν Πέρσι (Μάντσεστερ Γ.) που αποτελεί διακαή πόθο του Κόντε και για τον οποίο η Γιούβε έχει ενδιαφερθεί στο πρόσφατο παρελθόν. Το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport αναφέρει πως στόχος του Ιταλού προπονητή είναι την επόμενη σεζόν οι «μπιανκονέρι» να αγωνίζονται με σύστημα 4-3-3 και για το λόγο αυτό ψάχνει να βρει τα κατάλληλα «υλικά» για να μπορέσει να εφαρμόσει το εν λόγω σύστημα.
Το 4-3-3 είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά συστήματα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και απαιτεί δύο μπακ, δύο κεντρικούς αμυντικούς, τρεις κεντρικούς μέσους εκ των οποίων ο ένας είναι καθαρά αμυντικογενής (κόφτης) και τρεις επιθετικών εκ των οποίων ένας -κυρίως – είναι σε βοηθητικό ρόλο με τους υπόλοιπους δύο να κινούνται με πιο επιθετικές διαθέσεις στους πλάγιους χώρους.

Η λίστα του Κόντε περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα ονόματα των Νάνι (Μάντσεστερ Γ.), Αλέξις Σάντσες (Μπαρτσελόνα), Τσέρτσι (Τορίνο), Λούκας (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντι Μαρία (Ρεάλ Μαδρίτης) και Κουαντράντο (Φιορεντίνα).
Κινήσεις θα γίνουν και για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, με τους Περέιρα (Ουντινέζε), Καντρέβα (Λάτσιο) και Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν) να βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα του Κόντε. Όσο για την άμυνα, δύο είναι τα ονόματα που απασχολούν τους πρωταθλητές Ιταλίας – αυτό του Παλέτα της Πάρμα και του Ρανόκια της Ιντερ που απασχολεί εδώ και καιρό την ομάδα του Τορίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: