JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Κόντε: "Δεν τελειώσαμε ακόμα, την Πέμπτη θέλουμε τους οπαδούς μας δυνατούς"

Για το πρωτάθλημα που έρχεται, το Γιουρόπα Λιγκ που ακολουθεί αλλά και για τον… Ρούντι Γκαρσία μίλησε ο Αντόνιο Κόντε μετά τη νίκη της Γιουβέντους επί της Σασουόλο.

«Δεν τελείωσε ακόμη, σίγουρα κάναμε ένα καλό βήμα προς την επίτευξη του στόχου αλλά θα πρέπει να κλείσουμε το θέμα την επόμενη εβδομάδα» σχολίασε αρχικά ο προπονητής τηςΓιουβέντους σε ερώτηση για το αν το πρωτάθλημα κρίθηκε μετά από αυτή τη νίκη και πρόσθεσε: «Ακούω να λένε ότι η Ρόμα κάνει ένα φανταστικό πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα που κάνει ηΓιουβέντους πώς πρέπει να χαρακτηριστεί;».

Συνεχίζοντας, ουσιαστικά ζήτησε από τον κόσμο να μετατρέψει σε… κολαστήριο το «Γιουβέντους Στάντιουμ» για την ρεβάνς της Πέμπτης με την Μπενφίκα, λέγοντας: «Είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε με 12, οι τιφόζι θα κάνουν αυτό που πρέπει. Οι οπαδοί μας θα είναι μαζί μας στον αγωνιστικό χώρο».

Κάπου εκεί, ο Κόντε έριξε και πάλι τις μπηχτές του προς κάποιους, τονίζοντας πως «είμαστε υποχρεωμένοι να νικάμε πάντα και παντού. Την πρώτη μου χρονιά ως προπονητής ανατρέψαμε τα προγνωστικά. Πέρυσι επιβεβαιωθήκαμε. Φέτος είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε. Αυτό, φυσικά, ισχύει και για την Ευρώπη γιατί αν κατακτήσουμε το Γιουρόπα Λιγκ θα μας πουν ότι είναι ένας τίτλος με μικρή σημασία αλλά αν δεν το κατακτήσουμε θα μας πουν ότι δεν είμαστε έτοιμοι για την Ευρώπη».

Ο προπονητής των «μπιανκονέρι» επιβεβαίωσε ότι «ο πρόεδρος Ανιέλι μου έχει πει ότι θέλει και το πρωτάθλημα και το Γιουρόπα Λιγκ και αυτό θέλουμε και εμείς. Θέλουμε να το ζήσουμε όλο αυτό με τους οπαδούς μας» και δεν παρέλειψε, φυσικά, να επιτεθεί ξανά στον Γκαρσία, που λίγες ώρες πριν τον είχε χαρακτηρίσει «νευρικό».

«Νομίζω ότι σε επίπεδο κουλτούρας ο Γκαρσία και η Ρόμα αντί να κάνουν ένα βήμα μπροστά, το έκαναν δυστυχώς προς τα πίσω…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: