JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Λιχστάινερ: "Είμαστε καλύτεροι αλλά θέλει προσοχή στις αντεπιθέσεις της Μπενφίκα"

Λίγο πριν κατακτήσει και μαθηματικά τον τρίτο σερί τίτλο, η Γιουβέντους είναι έτοιμη για να αποκλείσει την Μπενφίκα, όπως είπε ο Στέφαν Λιχτστάινερ.

Οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση -εκτός κι αν συμβεί η μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών- και του φετινού σκουντέτο μπορούν να περιμένουν στο Τορίνο καθώς η προσοχή όλων έχει στραφεί στη ρεβάνς με την Μπενφίκα. Οι «μπιανκονέρι» θέλουν να ανατρέψουν το βράδυ της Πέμπτης το 2-1 με το οποίο ηττήθηκαν στο «Ντα Λουζ» την περασμένη εβδομάδα και ο Λιχτστάινερ δεν κρύβει την αισιοδοξία του.

«Η εμφάνιση μας στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα μας έκανε να καταλάβουμε ότι είμαστε καλύτεροι και υπάρχει αισιοδοξία για την ρεβάνς. Ξέρουμε, βέβαια, ότι θα πρέπει να προσέχουμε γιατί στον πρώτο αγώνα μπορούσαμε να αποφύγουμε, αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, και τα δύο γκολ που δεχθήκαμε. Το σημαντικό είναι να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις τους» τόνισε ο Ελβετός, ο οποίος περιμένει -όπως και όλοι οι Γιουβεντίνοι- ότι ο Κάρλος Τέβες θα είναι ξανά καθοριστικός, όπως και ο Φερνάντο Γιορέντε.

«Ο Κάρλος και ο Φερνάντο είναι δύο top players και θα ελπίζω μέχρι την τελευταία στιγμή ότι θα πάνε στο Μουντιάλ με Αργεντινή και Ισπανία. Δυστυχώς δεν είμαι εγώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής αλλά άλλος και αυτός αποφασίζει αλλά πιστεύω ότι ο Κάρλος το αξίζει. Θα είναι πραγματικά κρίμα αν δεν είναι στην αποστολή».

Τέλος, ο Λιχτστάινερ έκανε ένα σχόλιο και για τον Αντόνιο Κόντε αλλά και για την Ρόμα, που πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό πρωτάθλημα. «Εχουμε πει πολλές φορές πόσο σημαντικός είναι ο Κόντε για την ομάδα καθώς είναι πολύ ωραίο να ξέρουμε ότι έχουμε έναν προπονητή που τρέχει μαζί μας την ώρα του αγώνα. Χρειαζόμαστε, πάντως, ακόμη δύο βαθμούς για το σκουντέτο καθώς η Ρόμα δεν τα έχει παρατήσει και της δίνουμε τα συγχαρητήρια μας για την πορεία της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: