JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Μαρότα: "Το φετινό θα είναι το 32ο Scudetto μας"

ΜΠΕΠΕ ΜΑΡΟΤΑ
Στους φοιτητές του πανεπιστημίου της πόλης Βαρέζε, όπου και γεννήθηκε, μίλησε σήμερα Τρίτη ο Μπέπε Μαρότα. Λίγες μέρες μετά την ανάκριση του από τους αναγνώστες της Gazzetta dello Sport, ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους ήρθε αντιμέτωπος με τις ερωτήσεις και ων φοιτητών του πανεπιστημίου και η αρχή αφορούσε τους Κάρλος Τέβες καιΦερνάντο Γιορέντε, οι οποίοι έχουν σημειώσει ως τώρα 31 γκολ στο πρωτάθλημα.

«Είναι δύο ποδοσφαιριστές πολύ σημαντικοί για εμάς και το αποδεικνύουν συνεχώς. Ο Τέβες, κατά την άποψη μου, αξίζει να είναι στο Μουντιάλ με την Εθνική Αργεντινής και το ίδιο πιστεύω και για τον Γιορέντε στην Ισπανία», είπε ο Μαρότα, ο οποίος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Γιουβέντους οδεύει προς το τρίτο σερί πρωτάθλημα, αποθεώνοντας τον Αντόνιο Κόντε και απαντώντας στην ερώτηση για το πόσα είναι τα σκουντέτι των Τορινέζων: «Εχουμε μια καλή διαφορά από την Ρόμα αλλά απομένουν έξι αγωνιστικές, δηλαδή 18 βαθμοί οπότε ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα. Επί τρία χρόνια, πάντως, είμαστε μπροστά και οι άλλοι μας κυνηγούν. Δεν είναι εύκολο αλλά έχουμε έναν ηγέτη όπως ο Αντόνιο Κόντε και τα έχουμε καταφέρει ενώ στοχεύουμε στο να συνεχίσουμε έτσι. Το φετινό σκουντέτο θα είναι το 32ο στην ιστορία της Γιουβέντους».

Από εκεί και πέρα, ο γενικός διευθυντής των «μπιανκονέρι» ρωτήθηκε για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και είπε ότι «δεν μπορώ να προβλέψω από τώρα τι θα γίνει αλλά έχω ξαναπεί ότι η Γιούβε είναι μια ομάδα που αγοράζει και όχι μια ομάδα που πουλάει. Το ιδανικό βέβαια, ειδικά σε οικονομικές συνθήκες όπως αυτές που επικρατούν στην Ιταλία, είναι να καταφέρνεις να νικάς διατηρώντας ισορροπία στα οικονομικά και γι’ αυτό είναι πολύ σημαντική η δουλειά του προπονητή» ενώ όταν του ζητήθηκε ένα σχόλιο για τις οικονομικές δυσκολίες των Μίλαν και Ιντερ, σχολίασε: «Στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, υπάρχουν πάντα οι κύκλοι. Είμαι σίγουρος ότι και οι δύο ομάδες θα ξαναγίνουν ανταγωνιστικές».

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα θέματα, ο Μαρότα επανέλαβε ότι η Γιουβέντους έχει δείξει τον σωστό δρόμο στις υπόλοιπες ιταλικές ομάδες με την κατασκευή του νέου γηπέδου, είπε ότι κατά την γνώμη του ο σπουδαιότερος προπονητής όλων των εποχών είναι ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ευχήθηκε στην ομάδα της Βαρέζε -που είναι στη Σέριε Β- να επιστρέψει σύντομα στη Σέριε Α και έκλεισε με ένα σχόλιο για την ρεβάνς με την Λιόν: «Είμαστε κοντά στον ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ αλλά ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα και θα πρέπει να δείξουμε τον μέγιστο σεβασμό στη Λιόν και στον αγώνα της Πέμπτης».

Στη συζήτηση του με τους φοιτητές του πανεπιστημίου της Βαρέζε, ο Μπέπε Μαρότα για πρώτη φορά μίλησε και για την αποχώρηση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο από τη Γιουβέντους.
Η απόφαση της διοίκησης να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του αρχηγού, το καλοκαίρι του 2012 και με την ομάδα να έχει μόλις επιστρέψει στην κορυφή της Ιταλίας μετά τα δύσκολα χρόνια στην μετά Καλτσιόπολι εποχή, είχε προκαλέσει απορίες σε όλους. Γιουβεντίνους και μη. Αυτές οι απορίες παραμένουν καθώς δεν έχει αναφερθεί στο θέμα καμία πλευρά. Ούτε η διοίκηση των «μπιανκονέρι»αλλά ούτε και ο Ντελ Πιέρο.

Οι φοιτητές του πανεπιστημίου της Βαρέζε ρώτησαν για αυτό το θέμα τον Μαρότα και ο γενικός διευθυντής των Τορινέζων δεν αρνήθηκε να απαντήσει, εκπλήσσοντας πάντως με αυτό που είπε.
«Υπήρξε μια μικρή μείωση στην απόδοση του και ουσιαστικά φτάσαμε σε μια συναινετική απόφαση αποχαιρετισμού. Πρέπει να πω, όμως, ότι ο Αλεξ είναι κάτι ξεχωριστό, έχει κάτι παραπάνω από τους άλλους σε ό,τι αφορά τον χαρακτήρα, το τι άνθρωπος είναι».

Η τοποθέτηση του Μαρότα είναι επίσημη, δεν έγινε σε κάποιο «πηγαδάκι» αλλά σε μια ανοιχτή συζήτηση και ο Μαρότα εκπροσωπεί τη Γιουβέντους. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τις επόμενες μέρες θα μιλήσει και ο Ντελ Πιέρο για αυτό το θέμα ή όχι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: