JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Μαρότα: "Έχω ξαναπεί ότι η Γιούβε αγοράζει, δεν πουλάει"

ΠΟΛ ΠΟΓΚΜΠΑ & ΜΠΕΠΕ ΜΑΡΟΤΑ

Στο περιθώριο της εκδήλωσης για την άφιξη του τροπαίου του Γιουρόπα Λιγκ στο Τορίνο, ο  Μπέπε Μαρότα μίλησε για Αντόνιο Κόντε και Πολ Πογκμπά. Ο γενικός διευθυντής τηςΓιουβέντους βρέθηκε στο Palazzo Reale και δεν αρνήθηκε να μιλήσει στο Sky Italia, με την πρώτη ερώτηση να αφορά τον Πογκμπά και τα όσα είπε ο Μπουφόν για τα οικονομικά και τις σωστές επιλογές που κάνει η διοίκηση.

Οι Ιταλοί το ερμήνευσαν για άνοιγμα του αρχηγού για πιθανή πώληση του Γάλλου αλλά ο Μαρότα δεν έδειξε τέτοια διάθεση, λέγοντας πως «ο Τζίτζι δεν μίλησε μόνο ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως επιχειρηματίας, που είναι. Εμείς κάνουμε τις δικές μας εκτιμήσεις και έχω ξαναπεί ότι η Γιουβέντους αγοράζει και δεν πουλάει».

Αφού έδειξε διάθεση να κλείσει αυτό το θέμα, ο Μαρότα μίλησε και για τον Κόντε, για το μέλλον του οποίου είναι βέβαιος: «Θα μείνει 100%. Εχει συμβόλαιο μαζί μας, είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι από την δουλειά του και είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Εχουμε μιλήσει και αποφασίσαμε να ξαναμιλήσουμε όταν θα έχουμε κατακτήσει κάτι σημαντικό φέτος. Το πρωτάθλημα και το Γιουρόπα Λιγκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: