JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Κόντε: "Πάντα μόνοι εναντίον όλων"

Ορεξάτος επέστρεψε στις συνεντεύξεις Τύπου πριν τους αγώνες πρωταθλήματος ο Αντόνιο Κόντε, που αναφέρθηκε σε Γιουβεντίνους και αντιγιουβεντίνους.

Ο προπονητής των «μπιανκονέρι», αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες σε παραμονή αγώνα πρωταθλήματος και όταν ρωτήθηκε για το τι άλλαξε, απάντησε ότι «ξεκούρασα την φωνή μου οπότε είμαι έτοιμος τώρα για τους τελευταίους έξι αγώνες πρωταθλήματος», για να προσθέσει αμέσως μετά: «Το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί ακόμη, το είπα ξανά και ξανά και ξανά, ακόμη κι όταν οι περισσότεροι είπαν ότι έχει ήδη κριθεί. Το ήξερα ότι η Ρόμα δεν θα τα παρατήσει και δεν θα τα παρατήσει ως το τέλος».

Αναφερόμενος στην κούραση, ο Κόντε είπε ότι «ο χρόνος έδειξε ότι είχα δίκιο για το rotation από παιχνίδι σε παιχνίδι, παρά την κριτική που έγινε. Είμαστε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και στον ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ» ενώ για τον Αρτούρο Βιντάλ ξεκαθάρισε ότι θα αποφασιστεί τη Δευτέρα αν θα παίξει ή όχι με την Ουντινέζε.
Και κάπου εκεί, στον Κόντε έγινε η ερώτηση που έπρεπε για να… ανεβάσει ρυθμό. Οταν, λοιπόν, του επισημάνθηκε ότι στην Ρόμα υποστηρίζουν ότι είναι θύματα λόγω της τιμωρίας στονΝτέστρο μέσω βίντεο, πήρε φόρα.

«Εγώ ξέρω ότι η Γιουβέντους εκπροσωπεί την Ιταλία και ξέρω ότι στην Ιταλία υπάρχουν οι Γιουβεντίνοι και οι αντιγιουβεντίνοι. Μπορεί στην Ρόμα να αισθάνονται κάποιες φορές ότι είναι μόνοι εναντίον όλων αλλά εμείς το αισθανόμαστε πάντα. Πριν λίγα χρόνια ήμασταν συμπαθητικοί επειδή είχαμε προβλήματα αλλά τώρα είμαστε εκεί που πρέπει πάντα να είμαστε. Είμαστε χαρούμενοι, επομένως, για αυτό και για όσα προκαλεί αυτό. Οποιαδήποτε ομάδα αντιμετωπίζει την Γιουβέντους, προετοιμάζεται για το παιχνίδι της ζωής της. Αυτό, πλέον, έχει γίνει φυσιολογικό για εμάς, το περιμένουμε κάθε φορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: