JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Τι φοβούνται στη Γιουβέντους.

«Μα ποιος φόβος; Πρέπει μονάχα να κερδίσουμε την Μπενφίκα. Θέλω το Κύπελλο, θέλω το πρωτάθλημα, θέλω να γράψω την ιστορία. Η δική μου εθνική είναι η Γιουβέντους, δεν σκέφτομαι την Αργεντινή». Ο Κάρλος Τέβες στον οποίο ανήκουν τα παραπάνω λόγια, είναι καλά και δεν βλέπει την ώρα να μπει στο γήπεδο και να διασκεδάσει.

Και με την ίδια συμπεριφορά βιώνει αυτό που για τους οπαδούς της «Κυρίας» με το πέρασμα των ωρών για τον επαναληπτικό ημιτελικό κόντρα στην Μπενφίκα γίνεται λόγος αγωνίας.
Και εξηγούμαστε: Ο Αργεντινός επιθετικός (μαζί με τον Κλαούντιο Μαρκίσιο και τον Λεονάρντο Μπονούτσι) βρίσκεται μια κίτρινη μακριά από το να συμπληρώσει κάρτες, στην ίδια θέση δηλαδή που ήταν ο Πάβελ Νέντβεντ στον ημιτελικό του 2003 απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Τότε ο Τσέχος είχε οδηγήσει τους «μπιανκονέρι» στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Μίλαν (είχε επίσης σημειώσει ένα γκολ στους «μπλάνκος») και στη συνέχεια αναγκάστηκε να παρακολουθήσει ως θεατής την αναμέτρηση στο «Θέατρο των ονείρων» στο Μάντσεστερ. Μια κίτρινη κάρτα (μπορούσε να αποφευχθεί) του κόστισε την τελευταία πράξη του… έργου.


Αυτό το «αν» κατατρώει ακόμη τον Νέντβεντ και τη Γιουβέντους, σίγουρη πως με τον Τσέχο στον αγωνιστικό χώρο η ιστορία του τελικού θα ήταν άλλη. Αύριο ο «Απάτσε» θα βρεθεί στην ίδια κατάσταση. Με βάση το αγωνιστικό του πνεύμα και το DNA του ο Αργεντινός δεν είναι κάποιος που συγκρατείται και τίθεται σε διαχείριση.

Δεν είναι κάποιος που βασανίζεται με προσφυγές στο ιστορικό παρελθόν και με την στατιστική. «Με ενδιαφέρει μόνο η νίκη» έχει επανειλημμένως πει. Το να προχωράει με τα μάτια… κλειστά είναι η δύναμή του. Τα νούμερα είναι το αποτέλεσμα της ιδιαίτερης σχέσης που έχει αναπτύξει με τη Γιουβέντους.

Στο Ρέτζιο Εμίλια έφτασε τα 19 γκολ στη σεζόν. «Είναι ο καλύτερος ποτέ Τέβες», υπογραμμίζουν οι Αργεντινοί που είναι έξαλλοι με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Αλεχάντρο Σαμπέλα. «Δυστυχώς ο εθνικός εκλέκτορας δεν έχει τηλεόραση με ιταλικά κανάλια», ήταν τις προάλλες η δική του ειρωνική απάντηση.

Για να ισοφαρίσει το ρεκόρ τερμάτων στο πρωτάθλημα (23 με τη Μάντσεστερ Σίτι) του λείπουν άλλα τέσσερα. Αλλά δεν είναι αυτός ο στόχος του 30χρονου επιθετικού. Κάποιος σαν αυτόν δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από την κούπα του Γιουρόπα Λιγκ, υψωμένη στον ουρανό του Τορίνο στις 14 του Μάη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: