JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Μπουφόν: "Το Σκουντέτο το αξίζουμε, αλλά δεν το κερδίσαμε ακόμα"



Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν απολαμβάνει το γεγονός ότι η Ρόμα δεν τα παρατάει καθώς έτσι, όπως λέει, θα είναι πιο όμορφο το σκουντέτο για την Γιουβέντους.
Οι «μπιανκονέρι» είναι στο +5 (1 ματς περισσότερο η Ρόμα)  με έξι αγωνιστικές να απομένουν αλλά ο αρχηγός τους δεν θεωρεί ακόμη τίποτα σίγουρο, αν και ξέρει ότι το πλεονέκτημα είναι μεγάλο. Για την ακρίβεια, όπως λέει ο ίδιος ο Μπουφόν, είναι όσο πρέπει.

«Νομίζω πως το αφύσικο ήταν το να είμαστε μπροστά με 11-12 βαθμούς στις 9-10 αγωνιστικές πριν το φινάλε. Μια τόσο μεγάλη διαφορά δεν θα ήταν όμορφο ούτε για εμάς καθώς δεν θα το χαιρόμασταν όσο θέλουμε καθώς θα πλησιάζαμε προς το τέλος, προς την επίτευξη ενός ιστορικού στόχου (τρία σερί πρωταθλήματα).

Το σκουντέτο το αξίζουμε αλλά δεν το έχουμε κατακτήσει ακόμη καθώς πίσω μας είναι μια ομάδα επιπέδου, μια ομάδα με σταθερότητα και πίστη καθώς δεν τα παρατάει» είπε ο πορτιέρε τηςΓιουβέντους και όταν κλήθηκε να πάρει θέση κι αυτός στο ερώτημα «σκουντέτο ή Γιουρόπα Λιγκ;» σχολίασε: «Αυτή την στιγμή, με το +8 στη βαθμολογία, η χαρά για την κατάκτηση τουΓιουρόπα Λιγκ θα ήταν μικρότερη από την πίκρα για την απώλεια ενός σκουντέτο που νιώθεις ότι έχεις στα χέρια σου».

Αφού η συζήτηση πήγε στο Γιουρόπα Λιγκ, ο Μπουφόν, σύμφωνα με όσα σάς μεταφέρει το tifosi.gr, είπε για την Μπενφίκα, την οποία θα αντιμετωπίσουν οι «μπιανκονέρι» στον ημιτελικό, ότι «είναι μια ομάδα με σταθερή παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ και χρειάζεται προσοχή. Εχουν εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις στα τελευταία χρόνια».

Κλείνοντας, ο αρχηγός της Γιουβέντους και της Eθνικής Ιταλίας έκανε ένα σχόλιο και για την «σκουάντρα ατζούρα» και το Μουντιάλ της Βραζιλίας: «Πώς θα τα πάμε στο Μουντιάλ; Αν κάνουμε όλοι αυτό που μπορούμε νομίζω πως θα πάρουμε μια πραγματικά μεγάλη χαρά. Δεν ξεκινάμε ως φαβορί και το ξέρουμε. Θα ήταν αλαζονικό να πιστέψουμε ότι είμαστε εμείς το φαβορί. Αν, όμως, δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: