JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ματς με πολλές παγίδες το αποψινό.

Η βραδινή συνάντηση στο Ρέτζιο Εμίλια μεταξύ της Σασουόλο και της Γιουβέντους δεν είναι η συνηθισμένη αναμέτρηση ανάμεσα στην πρώτη και σε εκείνη που θέλει να παραμείνει και του χρόνου στη κατηγορία. Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πλησιάζει τις δύο ομάδες, οι οποίες στην βαθμολογία τοποθετούνται σε αντίθετα μέρη.

Η διαφορά στους βαθμούς δεν αφήνει περιθώρια για ερμηνείες και με το σημερινό της βήμα θα χρειάζονταν περισσότερο από τρία πρωταθλήματα για να «πιάσει» η Σασουόλο τους«μπιανκονέρι». Εν ολίγοις στα χαρτιά η «Κυρία» είναι ο χειρότερος αντίπαλος που θα μπορούσε να τύχει τώρα στους παίκτες του Ντι Φραντσέσκο, οι οποίοι προσπαθούν να πετύχουν την σωτηρία στο Καμπιονάτο που μερικές εβδομάδες πριν φαινόταν ουτοπία.

Μα η Σασουόλο για τη Γιουβέντους δεν είναι στην πραγματικότητα μια ομάδα σαν όλες τις άλλες: Οι δυο σύλλογοι διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και οι συνεχείς δουλειές που κάνουν μεταξύ τους στα μεταγραφικά το αποδεικνύουν.

Ορισμένες είναι ακόμη ανοιχτές: Είναι για την ακρίβεια τρεις οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα μισά του δρόμου μεταξύ της Εμίλια και του Πιεμόντε. Ο σημαντικότερος εξ’ αυτών είναι οΝτομένικο Μπεράρντι, απών απόψε λόγω τιμωρίας όπως και στο πρώτο ματς.
Ο νεαρός Καλαμπρέζε ανήκει εξ’ ημισείας στους δύο συλλόγους, έχει σημειώσει 13 γκολ φέτος και τον Ιούνιο οι δύο ομάδες θα πρέπει να επανεξετάσουν την χρηματική του αξία. Στην ζυγαριά μπαίνουν μερικά εκατομμύρια και το μέλλον του Λούκα Μαρόνε.

Ναι, ο 24χρονος μέσος μπήκε στην διαπραγμάτευση των δυο τους για τον Μπεράρντι και η Σασουόλο βρέθηκε με τα μισά των δικαιωμάτων του (περίπου 4,5 εκατ. ευρώ). Απόψε ο Μαρόνεαναμένεται να ξεκινήσει στον πάγκο.

Ο τρίτος της παρέας των ποδοσφαιριστών της Σασουόλο που είναι σε συνιδιοκτησία με τη Γιούβε είναι ο Σιμόνε Ζάζα, 7 τέρματα φέτος, είναι στα βασικά πλάνα του τεχνικού του για απόψε. Είναι σωστό τώρα για να μην παραλείψουμε τίποτα, να αναφέρουμε, ότι στη Σασουόλο αγωνίζεται ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος ανήκει 100% στην «Κυρία».

Ο λόγος για τον Ρέτο Τσίγκλερ, ο οποίος έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τους Τορινέζους, δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα τους και από την αρχή (ήτοι το 2011) δόθηκε δανεικός στους «νεροβέρντι». Απόψε ξεκινάει βασικός.

Επίσης να αναφέρουμε και την περίπτωση του Τζοβάνι Ρόσι. Ξεκίνησε την καριέρα του στη διοίκηση το 2006 στη Σασουόλο, έπειτα το καλοκαίρι του 2010 ανέλαβε στους γιουβεντίνους υπεύθυνος στις ομάδες των νέων και πέρυσι το καλοκαίρι επέστρεψε στον σύλλογο του προέδρου Τζόρτζο Σκουίντσι ως αθλητικός διευθυντής.

Οι της Σασουόλο ευελπιστούν απόψε στο ημερολόγιο. Αυτή που θα μπορούσε να μοιάζει με μια βραδιά απαγορευτική άλλαξε ορισμό ύστερα από το βράδυ στη Λισσαβόνα. Η ελπίδα είναι πως απόψε οι Γιουβεντίνοι ίσως να έχουν λίγο το νου τους στον επαναληπτικό της Πέμπτης εκεί που το όποιο στραβοπάτημα θα έχει άμεσες συνέπειες, ενώ δεν θα συμβεί το ίδιο σε αντίστοιχο αποψινό στο Καμπιονάτο.

Προς Σασουόλο, λοιπόν, μεριά κάνουν ήδη τους λογαριασμούς τους. Ενας βαθμός θα μετρήσει… χρυσάφι ύστερα από τις ήττες που υπέστησαν σε αυτήν την αγωνιστική οι τρεις τελευταίες του πίνακα ΜπολόνιαΛιβόρνο και Κατάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: