JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Κόντε«Ο κάθε προπονητής κρίνεται από το αν πετυχαίνει τους στόχους του,που δεν είναι απαραίτητα τα τρόπαια»



Ο Αντόνιο Κόντε εξέφρασε τον σεβασμό του για την Μπενφίκα και τον προπονητή της, Ζόρζε Ζέσους, τονίζοντας πάντως ότι η Γιουβέντους θέλει να κατακτήσει και το Γιουρόπα Λιγκ και το Σκουντέτο ενώ ξεκαθάρισε την κατάσταση για τους Κάρλος Τέβες και Αρτούρο Βιντάλ.

Οι «μπιανκονέρι» θέλουν να κάνουν το βράδυ της Πέμπτης το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης αλλά απέναντι τους θα έχουν μια δυνατή ομάδα, για την οποία -όπως και ο Μπουφόν- ο Κόντε είπε τα καλύτερα.

«Καταρχάς θέλω να πω ότι ο Ζόρζε Ζέσους κάνει πολύ καλή δουλειά και έχω πολύ μεγάλο σεβασμό για τον ίδιο και την ομάδα του. Η Μπενφίκα κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, το πρώτο μετά το 2010 και αυτό σίγουρα τους βοηθάει ψυχολογικά καθώς μπορούν πλέον να επικεντρωθούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Εμείς, από την πλευρά μας, δεν έχουμε κατακτήσει ακόμη τον τίτλο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα» τόνισε ο προπονητής των Τορινέζων.

Σε ερώτηση για το αν πρέπει να κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ για να ανέβει επίπεδο ως προπονητής σε ευρωπαϊκό επίπεδο, απάντησε: «Εγώ πιστεύω ότι ο κάθε προπονητής σε κάθε ομάδα κρίνεται από το αν πετυχαίνει τους στόχους του αλλά όχι μόνο αυτό. Κρίνεται από τους παίκτες του, κρίνεται από την διοίκηση και τους οπαδούς. Στα προηγούμενα δύο χρόνια κατακτήσαμε ό,τι θέλαμε να κατακτήσουμε και τώρα, στην τρίτη μου χρονιά στη Γιουβέντους, προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό τόσο στην Ιταλία όσο και στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι σαφές, πάντως, ότι κανένας προπονητής δεν πρέπει να νικήσει με το ζόρι…».

Από εκεί και πέρα, ο Κόντε είπε ότι δεν τηλεφώνησε στον Ράφα Μπενίτεθ για να πάρει συμβουλές ενώ κράτησε το σημαντικό, σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, για το τέλος, λέγοντας πως ο Κάρλος Τέβες θα αγωνιστεί αλλά ο Αρτούρο Βιντάλ δεν είναι έτοιμος: «Ο Τέβες επέστρεψε στις προπονήσεις και θα αποφασίσω αύριο το πρωί, να δούμε πώς θα είναι και τότε. Οσο για τον Αρτούρο, δεν θα αγωνιστεί και θα μείνει εκτός για να είναι έτοιμος σε μια εβδομάδα (στη ρεβάνς)».

Δεν υπάρχουν σχόλια: