JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Γιουβέντους-Μπολόνια 1-0, ο Πογκμπά καθάρισε για τη Γιούβε.

Το γκολ του Πογκμπά (64') ήταν αρκετό στην Γιουβέντους για να νικήσει την Μπολόνια στο Τορίνο (1-0) και να αρχίσει να ράβει το τρίτο σερί Scudetto.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά την πανίσχυρη έδρα της και το ότι μπορεί να νικήσει και χωρίς να φορτσάρει και κάνοντας συντήρηση δυνάμων ενόψει Μπενφίκα, επικράτησε 1-0 της Μπολόνια στο «Juventus Stadium». Οι Μπιανκονέρι με ματς περισσότερο από την Ρόμα ανέβασαν τη διαφορά από την Ρόμα στο +11 και με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν, απλά δεν γίνεται να χάσει το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα. Ο Πολ Πογκμπά ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης και μοναδικός σκόρερ.


Ο Γάλλος μέσος έδειξε από νωρίς ότι έχει κέφια και αφού είδε τον Κούρτσι να αποκρούει με τα πόδια το πλασέ του, έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα άουτ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ (11'). Η Μπολόνια δεν έδειξε να φοβάται από την πρόσφατη φόρμα του Πίρλο στις εκτελέσεις φάουλ, όμως παρότι παραχώρησε δύο μαζεμένα, δεν το πλήρωσε, ενώ οι της Γιούβε ζήτησαν πέναλτι για πτώση του Γιορέντε μετά από μαρκάρισμα του Αντονσον. Στο 38' ο Maestro έβγαλε τον Τζιοβίνκο στα δεξιά, όμως ο βραχύσωμος επιθετικός δεν βρήκε συμπαίκτη με το γύρισμά του για να βγει το μέρος σε εντός έδρας ματς της Γιουβέντους με ισοπαλία για πρώτη φορά στα δέκα τελευταία παιχνίδια.

Το σύνολο του Κόντε δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να σπαταλήσει δυνάμεις και αυτό φάνηκε όχι μόνο με το ότι Βιδάλ, Τέβες ήταν στον πάγκο. Στο 55' νέο φάουλ του Πίρλο πέρασε πάνω από τα δοκάρια και αρκούσε τελικά ένα καλό ξέσπασμα μετά το 60' για να ανοίξει το σκορ. Στο 64' η άμυνα της Μπολόνια άφησε τον Πογκμπά να σουτάρει εκτός περιοχής και ο νεαρός Γάλλος την έκανε να πληρώσει. Με κοντρόλ-ύψωμα από αυτά που συνηθίζει και σουτ νίκησε τον Κούρτσι πετυχαίνοτας το 7ο γκολ του εκτός «κουτιού» από τα 12 συνολικά φετινά του.
Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος αφού στο 66' ο Ισλα έκανε τρομερή ντρίμπλα μέσα στην περιοχή, όμως το αριστερό σουτ του πέρασε άουτ αναγκάζοντας τον Αγγλο εκφωνητή να πει: Mauricio Isla just can't score for Juventus! Στο 82' ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που πήρε ξανά φανέλα βασικού από τον Μπαλαρντίνι έκανε το πρώτο σουτ on-target για την Μπολόνια, όμως ο Μπουφόν μπλόκαρε και στο 87' ο Κούρτσι είπε «όχι» στον Πογκμπά.

JUVENTUS-BOLOGNA 1-0
RETI: Pogba 64'
JUVENTUS
Buffon; Barzagli, Ogbonna, Chiellini; Isla (36' st Padoin), Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Giovinco (43' st Vidal), Llorente.
A disposizione: Storari, Rubinho, Caceres, Peluso, Pepe, Quagliarella, Vucinic, Tevez, Osvaldo.
Allenatore: Conte
BOLOGNA
Curci; Antonsson (35' st Laxalt), Sorensen, Cherubin; Garics,  Pazienza (44' st Acquafresca), Christodoulopoulos, Barreto (25' st Paponi), Morleo; Friberg; Cristaldo. 

A disposizione: Stojanovic, Malagoli, Mantovani, Cech, Perez, Moscardelli,  Bianchi.
Allenatore: Ballardini
ARBITRO: Giacomelli
ASSISITENTI: Vivenzi, Schenone
QUARTO UFFICIALE
: Meli
ARBITRI D'AREA: Tagliavento, Nasca

AMMONITI: 9' st Antonsson, 29' st Friberg

Δεν υπάρχουν σχόλια: