JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Πρόβλημα με Βιντάλ καθώς πονάει το γόνατο του.

Καμπανάκι στη Γιουβέντους για τον Αρτούρο Βιντάλ καθώς ο πόνος στο γόνατο δεν έχει υποχωρήσει, όπως είπε ο ίδιος. Ο Χιλιανός άσσος γύρισε το γόνατο του κόντρα στη Φιορεντίνα στο Γιουρόπα Λιγκ και από τότε νιώθει συνεχώς ενοχλήσεις, με συνέπεια η απόδοση του να έχει πέσει.
Με το τέλος της σεζόν να πλησιάζει και με την ομάδα μέσα σε δύο στόχους, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, οι «μπιανκονέρι» θα πρέπει να προφυλάξουν όσο μπορούν τον Βιντάλ για να τον έχουν στη διάθεση τους σε συγκεκριμένους αγώνες. Το είπε και ο ίδιος, άλλωστε, ότι αυτή την στιγμή ο πόνος τον επηρεάζει πολύ.

«Το γόνατο πονάει πραγματικά πολύ, δεν μπορώ να κλωτσήσω την μπάλα… Επί δέκα μέρες ήμουν εκτός λόγω των καρτών και περιμέναμε ότι θα φύγει ο πόνος αλλά τελικά παραμένει και θα δούμε τι θα κάνουμε. Ολα έγιναν κόντρα στη Φιορεντίνα, γύρισα άσχημα το γόνατο. Πονάω πολύ και αυτό δεν μου επιτρέπει να παίξω όπως μπορώ. Κάναμε αυτά που έπρεπε αλλά ο πόνος παραμένει και με ανησυχεί αυτό. Δεν βγήκα λόγω κούρασης στο ματς με την Λιόν, βγήκα λόγω πόνου, δεν μπορούσα να κλωτσήσω την μπάλα» είπε ο Χιλιανός, τον οποίο προφανώς η Γιουβέντους θα πρέπει πλέον να διαχειριστεί με προσοχή ως το τέλος της σεζόν, με τον ίδιο να λέει:

«Θα δούμε τι θα γίνει για το ματς της Δευτέρας με την Ουντινέζε. Προσωπικά θέλω να δοκιμάσω να αγωνιστώ αλλά θα δούμε πώς θα πάει… Όπως και να έχει, στόχος μας είναι η νίκη και στο Ούντινε για να τελειώνουμε με το πρωτάθλημα όσο το δυνατόν πιο σύντομα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: