JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Κάσερες: "Πρωτάθλημα και Europa League"

Ετοιμη για την ρεβάνς με την Λιόν είναι η Γιουβέντους, όπως είπε και ο Μάρτιν Κάσερες. Ο Ουρουγουανός αμυντικός ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές των «μπιανκονέρι» στη συνέντευξη Τύπου για την ρεβάνς της Πέμπτης και δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι είναι καλά και έχει πάρει θέση βασικού στα τελευταία οκτώ ματς.

«Προφανώς σε προσωπικό επίπεδο είμαι χαρούμενος καθώς είναι μια περίοδο στην οποία η ομάδα και ο προπονητής με χρειάζονται και κάνω το καλύτερο δυνατό. Είμαι σε καλή κατάσταση, δουλέψαμε καλά και χαίρομαι επειδή παίζω» είπε ο Κάσερες και στη συνέχεια πήρε θέση για το αν η Γιουβέντους θέλει περισσότερο το πρωτάθλημα ή το Γιουρόπα Λιγκ«Ο πρώτος στόχος ξεκάθαρα είναι το σκουντέτο, το έχουμε κατακτήσει δύο σερί φορές και θέλουμε και τρίτη. Ξέρουμε, όμως, ότι είναι όμορφο όσο προχωράμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Τώρα έχουμε μπροστά μας την ρεβάνς με την Λιόν και θέλουμε μια καλή εμφάνιση και την πρόκριση στον επόμενο γύρο».

Αυτή η πρόκριση θα έρθει αν η Γιουβέντους παρουσιαστεί σοβαρή καθώς έχει σημαντικό προβάδισμα με το 0-1 του «Ζερλάν», με τον Ουρουγουανό να προσθέτει ότι «κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά, δε σκεφτόμαστε αυτή την στιγμή αν θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα ή το Γιουρόπα Λιγκ, σκεφτόμαστε απλά το κάθε ματς ξεχωριστά. Παίζουμε κάθε τρεις μέρες οπότε πρέπει συνεχώς να έχουμε το μυαλό μας στον προσεχή αντίπαλο. Το πιο σημαντικό παιχνίδι αυτή την στιγμή είναι αυτό με την Λιόν, το πρωτάθλημα θα το σκεφτούμε μετά την ρεβάνς με τους Γάλλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: