JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ολιγόλεπτο τετ-α-τετ Ανιέλι Τοχίρ.

Για πρώτη φορά μετά από όσα έγιναν με την υπόθεση Φρέντι Γκουαρίν και Μίρκο Βούτσινιτς, οι Αντρέα Ανιέλι και Ερικ Τοχίρ ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο. Ο πρόεδρος της Ιντερ είναι στην Ιταλία τις τελευταίες μέρες, πήγε στα γραφεία του συλλόγου για ένα τυπικό διοικητικό συμβούλιο το πρωί της Δευτέρας και στη συνέχεια αποφάσισε να πάει και στη Λέγκα.

Μαζί του ήταν και ο αντιπρόεδρος της ΙντερΑντζελομάριο Μοράτι, όπως και ο γενικός διευθυντής, Μάρκο Φασόνε. Στη Λέγκα όμως, για την καθιερωμένη συνεδρίαση των ομάδων κάθε Δευτέρα, ήταν και ο πρόεδρος της ΓιουβέντουςΑντρέα Ανιέλι. Οι δυο τους δεν είχαν συναντηθεί ποτέ μετά από όσα έγιναν τον Ιανουάριο στο μεταγραφικό επίπεδο, με τους Ιταλούς δημοσιογράφους να περιμένουν για την στιγμή του τετ α τετ.

Αυτό, τελικά, έγινε κατά την διάρκεια του διαλείμματος για να τσιμπήσουν κάτι οι παρευρισκόμενοι, με τους Ανιέλι και Τοχίρ να συνομιλούν για λίγα λεπτά απομακρυσμένοι από τους υπόλοιπους, με τον Τοχίρ στη συνέχεια να αποχωρεί χωρίς να πει κάτι στους δημοσιογράφους, όπως και ο Αντρέα Ανιέλι δεν μίλησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: