JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Κόντε: "Κερδίσαμε αλλά δεν τελείωσε τίποτα"

Σημαντική νίκη αλλά όχι και νίκη τίτλου αυτή της Γιουβέντους στο Ούντινε, σύμφωνα με τον Αντόνιο Κόντε. Οι «μπιανκονέρι» έκαναν ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου αφού διατήρησαν το +8 από την Ρόμα και οι αγωνιστικές λιγοστεύουν. Ο προπονητής τους, όμως, υποστηρίζει ότι ακόμη δεν κρίθηκε κάτι.

«Ηταν ένα παιχνίδι στο οποίο μόνο εμείς είχαμε να χάσουμε κάτι. Η Ουντινέζε είναι σε μια καλή περίοδο και ήθελαν να κάνουν κάτι πολύ καλό σήμερα για τους εαυτούς τους και για να κρατήσουν ανοιχτό το πρωτάθλημα. Εμείς, πάντως, αντιμετωπίσαμε το ματς όπως έπρεπε, με την σωστή νοοτροπία. Ακόμη, πάντως, δεν τελείωσε τίποτα» ήταν το αρχικό σχόλιο τουΚόντε, που ήταν απολύτως ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Τζοβίνκο: «Το ήξερα ότι ο Σεμπάστιαν είναι σε φόρμα και πάντα έλεγα και λέω ότι θα πρέπει να καταλάβει ο ίδιος τι μπορεί να κάνει. Να καταλάβει ότι μπορεί να κάνει σημαντικά πράγματα στη Γιουβέντους. Ωριμάζει, τον θεωρώ γιο μου, όπως και όλους τους παίκτες μου».

Για να επιβεβαιώσει αυτό που είπε, ο Κόντε ξεκαθάρισε ότι «για να υπερασπιστώ παίκτη μου θα πάω και κόντρα στους οπαδούς μας αν πρέπει» και στη συνέχεια είχε όρεξη για χιούμορ όταν του επισημάνθηκε ότι ο Ράφα Μπενίτεθ προσφέρθηκε να βοηθήσει με την ανάλυση της Μπενφίκα αν το θέλει ο Κόντε, επειδή την νίκησε πέρυσι με την Τσέλσι στον τελικό τουΓιουρόπα Λιγκ.

«Με δεδομένο αυτά που είδα στους αγώνες της Νάπολι με τους άλλους Πορτογάλους, την Πόρτο, μάλλον δε θα του ζητήσω την συμβουλή. Πέρα από την πλάκα, τώρα, η πρόταση τουΜπενίτεθ μου φάνηκε θετική, αν και θα την μελετήσουμε μόνοι μας την Μπενφίκα. Σήμερα, όμως, στις εφημερίδες προσπαθήσατε να το παρουσιάσετε αλλιώς το θέμα και γράφτηκε ότι ο Μπενίτεθ επιτίθεται στον Κόντε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: