JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Πολλές προτάσεις έχει η Ιταλική Λίγκα για τον τελικό του Σούπερ Καπ.

Στα γραφεία της ιταλικής Λέγκα έχουν φτάσει πολλές προτάσεις από χώρες που ενδιαφέρονται να φιλοξενήσουν το ιταλικό Σούπερ Καπ. Οι λύσεις δεν λείπουν στην ιταλική ποδοσφαιρική Αρχή και αρκετές από αυτές είναι εξωτικές. ΚαναδάςΗΠΑΆμπου ΝτάμπιΝτουμπάιΤαϊλάνδηΙνδονησία έχουν προτείνει να γίνουν αυτές οι οικοδέσποινες χώρες, με τελευταίο να προστίθεται και το Κατάρ.

Τις προηγούμενες ημέρες ο πρόεδρος του ICSS (International Centre for Sport Security) Μοχάμεντ Χανζάμπ βρέθηκε στην έδρα της ιταλικής Λέγκα για να παρουσιάσει την καμπάνια «Save the Dream» με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της. Το «Save the Dream» να σημειώσουμε εδώ είναι μια πρωτοβουλία για την αναγκαιότητα αθλητικής παιδείας στους νέους, η οποία θα είναι προσανατολισμένη στην ηθική και τις αξίες των σπορ.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτή την επίσκεψη ο Χανζάμπ μίλησε με τον πρόεδρο της Λέγκα Μπερέτα και τον γενικό διευθυντή Μπρουνέλι για την πιθανότητα το Κατάρ να φιλοξενήσει στο μέλλον το ιταλικό Σούπερ Καπ με μήνες διεξαγωγής του τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο. Πριν ληφθούν, όμως, υπόψιν αυτές οι προτάσεις θα πρέπει να κλείσει το συμβόλαιο με τουςΚινέζους.

Ο τελικός του 2014 θα διεξαχθεί στο Πεκίνο τον Αύγουστο, μόνο, όμως, στην περίπτωση που η Φιορεντίνα κερδίσει τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Στην άλλη περίπτωση που νικήτρια είναι η Νάπολι ο τελικός θα γίνει στην Ιταλία, καθώς οι «παρτενοπέι» όπως όλα δείχνουν θα έχουν υποχρεώσεις στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτό το «σενάριο» στο Πεκίνο θα διεξαχθεί ο τελικός του 2015.

Μετά, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τη Λέγκα, η οποία επιπλέον έχει δεχτεί πρόταση από τους ίδιους τους Κινέζους για ανανέωση του συμβολαίου τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια: