JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Μπενφίκα-Γιουβέντους 2-1, ήττα στο Ντα Λούζ αλλά το γκολ του Τέβεζ δίνει προβάδισμα στη Γιούβε.




Η Γιούβε πριν καταλάβει τι γίνετε βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό. Στη συνέχεια είχε την κατοχή της μπάλας σε όλο το ημίχρονο αλλά χωρίς να μπορεί να απειλήσει την Μπενφίκα.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, με τη Μπενφίκα να περιμένει πίσω και τη Γιούβε να έχει την κατοχή, η Γιούβε έχασε κάποιες ευκαιρίες και τελικά κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 73' με το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ του Κάρλος Τέβεζ. Στο 84' η Μπενφίκα κατάφερε να πάρει και πάλι το προβάδισμα με τον Λίμα. Αυτό το γκολ χάρισε τη νίκη στη Μπενφίκα.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ & ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Η Γιουβέντους έχασε με 2-1 από την Μπενφίκα στον πρώτο ημιτελικό αλλά το γκολ του Τέβες -που έσπασε την κατάρα της Ευρώπης- μετατρέπει σε… καμίνι το «Γιουβέντους Στάντιουμ» στην ρεβάνς!

Αν υπήρχε κάτι που έπρεπε οπωσδήποτε να προσέξει η Γιουβέντους στο «Ντα Λουζ» ήταν να μην επιτρέψει στην Μπενφίκα να μπει στο ματς με αέρα. Τελικά έγινε ακριβώς αυτό καθώς ο Μπονούτσι «κοιμήθηκε» στην εκτέλεση κόρνερ στο 3’ και ο Γκαράι με κεφαλιά έκανε το 1-0, δίνοντας την δυνατότητα στην ομάδα του να κάνει το αγαπημένο της παιχνίδι.

Να περιμένει, δηλαδή, τις κατάλληλες ευκαιρίες για να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Με το γρήγορο 1-0 οι παίκτες του Ζόρζε Ζεσούς βρήκαν τις φάσεις και έφυγαν πολύ γρήγορα στην κόντρα αλλά πάντα έκαναν λάθος στην τελική επιλογή. Αυτό ήταν και το μόνο θετικό για την Γιουβέντους, η οποία ειδικά στο πρώτο 20λεπτο υπέφερε από την πίεση των Λουζιτανών ψηλά και δεν μπορούσε να κάνει το παιχνίδι της.

Μετά το 20λεπτο τα πράγματα έστρωσαν κάπως, υπό την έννοια βασικά πως οι «μπιανκονέρι» πήραν την μπάλα και προσπάθησαν είτε από τα άκρα είτε από τον άξονα να βρουν την λύση. Με το κέντρο σε κακή μέρα όμως και με τους Ασαμόα και Λιχτστάινερ να πρέπει βασικά να προσέχουν τις αντεπιθέσεις των γρήγορων αντιπάλων τους, η κατάσταση δεν βελτιώθηκε ιδιαίτερα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (1-0).

Στο δεύτερο, όμως, βελτιώθηκε. Η Γιουβέντους μπήκε πιο δυνατά, μετέφερε το ματς στο μισό γήπεδο και πλησίασε στο 1-1 στο 55’ με την κεφαλιά του Πογκμπά. Το γκολ δεν μπήκε αλλά η ομάδα του Κόντε λειτουργούσε καλύτερα σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο καθώς είχε ανέβει το κέντρο και παράλληλα υπήρχε μεγαλύτερη προσοχή όταν χανόταν η μπάλα. Ετσι, η Μπενφίκα δεν μπορούσε να βγει σε αντεπιθέσεις και ήταν συνεχώς πίσω, με τους «μπιανκονέρι» να έχουν την μπάλα και να ψάχνουν τον τρόπο να ισοφαρίσουν.

Ο Κόντε έβαλε τον Τζοβίνκο αντί του Βούτσινιτς ελπίζοντας ότι θα συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων αλλά τελικά ήταν ο Τέβες αυτός που βρήκε δίχτυα και έσπασε την κατάρα! Ο Αργεντίνος στο 73’ με υπέροχη ενέργεια απέφυγε δύο αντιπάλους και πλάσαρε σωστά τον Αρτούρ για το 1-1, σκοράροντας για πρώτη φορά μετά το… 2009 σε αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Αυτό που είχε να κάνει η Γιουβέντους ήταν να διαχειριστεί το 1-1 και να κρατήσει το αποτέλεσμα που θα της έδινε σαφές προβάδισμα πρόκρισης αλλά στο 84’ ο Λίμα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή κάρφωσε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων για το 2-1, επαναφέροντας τον ενθουσιασμό στην Μπενφίκα, που απείλησε αμέσως μετά και με ένα πλασέ τουΜάρκοβιτς που έφυγε λίγο άουτ.



Benfica-Juventus 2-1

BENFICA (4-1-3-2): Artur; Maxi Pereira, Luisao, Garay, Siqueira; André Gomes (82' Cavaleiro); Markovic, Enzo Perez, Sulejmani (61' Almeida); Cardozo (63' Lima), Rodrigo. (A disp. Oblak, Jardel, Amorim, Djuricic). All. Jesus. 

JUVENTUS (3-5-2): Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Tevez (83' Osvaldo), Vucinic (66' Giovinco). (A disp. Storari, Ogbonna, Barzagli, Padoin, Llorente). All. Conte. 

Arbitro: Cakir (Turchia). 
GOL: 2' Garay (B), 73' Tevez (J), 84' Lima (B). 
Ammoniti: André Gomes, Pogba, Artur, Almeida. 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ηδατε διαφωρα σελεσαου μπονουτση γατα ο μαγγας γλητοσε βεβεο γγολ ο μπονουτση εκανε μαγκια δεν πηρε θεση γιαυτο στην αμηνα παρτσαλη κε παλη παρτσαλη οσο για τον πογγμπα τοχο πη 1000 φωρες τρεχη σαν τα αγρηοκατσηκα βουτσηνητσ τσοβηνηκο πος πανε κορακα τα πουλια πος να πανε οσο πανε κε μαυρηζουν