JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Μπουφόν: "Ο Κόντε έχει δώσει πολλά στην ομάδα και ακόμα δίνει"

ΤΖΑΝΛΟΥΙΤΖΙ ΜΠΟΥΦΟΝ & ΑΝΤΟΝΙΟ ΚΟΝΤΕ

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν ετοιμάζεται να σηκώσει ακόμη ένα πρωτάθλημα με τη Γιουβέντους αλλά η ιστορία θα ήταν διαφορετική αν δεν είχε αναλάβει ο Αντόνιο Κόντε το 2011. Ο Μπουφόν έχει παραδεχθεί ότι το καλοκαίρι του 2011, με την Γιουβέντους να προέρχεται από δύο σερί έβδομες θέσεις και με το κλίμα να έχει χαλάσει αρκετά, σκέφτηκε ακόμη και το να φύγει.

«Φαινόταν ότι μάλλον χρειαζόμασταν μια αλλαγή, τόσο εγώ όσο και η Γιούβε» είχε πει πέρυσι ο αρχηγός των «μπιανκονέρι» και τώρα, μιλώντας στο Sky Italia, ήταν ακόμη πιο συγκεκριμένος: «Αν δεν είχε αναλάβει ο Κόντε μπορεί να είχα πάει στη Ρόμα»! Τελικά ο Κόντε ήρθε, πέτυχε, οδηγεί την ομάδα στο τρίτο σερί πρωτάθλημα και ο Μπουφόν λέει για τον πρώην συμπαίκτη και νυν προπονητή:

«Εχει δώσει πάρα πολλά ακόμη και φέτος σε ό,τι αφορά τα κίνητρα, γιατί όταν έχεις πάρει δύο σερί πρωταθλήματα είναι πολύ πιθανό να μην έχεις το ίδιο κίνητρο την τρίτη σεζόν. Ο Κόντε όμως έκανε την διαφορά και φέτος σε αυτό τον τομέα καθώς μας έκανε να καταλάβουμε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και κατάφερε να μας έχει πάντα στην πρίζα για το σκουντέτο».

Πέρα από το σκουντέτο, όμως, οι «μπιανκονέρι» θέλουν και το Γιουρόπα Λιγκ και ο Μπουφόν λέει ότι «θέλουμε πρωτάθλημα και Γιουρόπα, θέλουμε να επιστρέψουμε ψηλά και στην Ευρώπη. Το Γιουρόπα Λιγκ δεν είναι μια υποχρέωση αλλά σίγουρα είναι ένας στόχος εφικτός. Αρκεί, φυσικά, να δώσουμε το 100% και να μην μας πάνε όλα ανάποδα».

Το 100%, πάντως, το δίνει σίγουρα ο Κάρλος Τέβες, για τον οποίο ο πορτιέρο της Γιουβέντους τονίζει πως «σε πολλά σημεία-κλειδιά της σεζόν, η θέληση για νίκη και η προσωπικότητα τουΤέβες μας βοήθησαν πολύ, ειδικά στην αρχή της σεζόν όταν μοιάζαμε… απαθείς.
Καθάρισε πολλά παιχνίδια και βοήθησε την ομάδα πάρα πολύ». Στα ίδια χνάρια, κατά τον Μπουφόν, βαδίζει και ο Πολ Πογκμπά, για τον οποίο λέει: «Είναι ένα αδιαμφισβήτητο ταλέντο, ένα παιδί που έχει εκπλήξει τους πάντες. Χρειαστήκαμε 2-2,5 μήνες για να καταλάβουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα απίστευτο ταλέντο.

Σε ό,τι αφορά το πόσα λεφτά αξίζει ένας ποδοσφαιριστής, προσωπικά δεν μπορώ να το πω αλλά μπορώ να πω ότι η διοίκηση της Γιουβέντους έχουν κάνει πολύ μελετημένες κινήσεις και δύσκολα έκαναν λάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: