JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Τέβεζ: "Είμαστε η Γιούβε και παλεύουμε για τα πάντα"

Σύνθημα τελικής… επίθεσης και στις δύο διοργανώσεις έδωσε ο Κάρλος Τέβες. Με σημερινές του δηλώσεις, ο Αργεντίνος της Γιουβέντους μίλησε για τα εναπομείναντα παιχνίδια της «Κυρίας», τη δική του απόδοση αλλά και τον Αντόνιο Κόντε.

Στην ερώτηση που του υπέβαλε ο δημοσιογράφος του Sky Sport για το αν είναι η φετινή Γιούβε είναι η Γιούβε του Τέβες, ο επιθετικός των «μπιανκονέρι» απάντησε: «Η ομάδα είναι το πιο σημαντικό πράγμα, όχι μόνο ένας ποδοσφαιριστής. Παιχνίδι με το παιχνίδι έχουμε αποδείξει πως είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος».

Ο ίδιος, όπως δήλωσε, νιώθει πολύ καλά και είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Μπολόνια. Μιλώντας για τους στόχους που κυνηγάει μαζί με την ομάδα του, είπε: «Όταν πήρα μεταγραφή δεν περίμενα ότι σε αυτό το σημείο της χρονιάς θα διεκδικούσα το πρωτάθλημα και το Γιουρόπα Λιγκ. Είμαστε η Γιουβέντους και οφείλουμε να παλέψουμε για να κερδίσουμε τα πάντα. Είμαστε ευτυχείς που κυνηγάμε αυτό το νταμπλ τροπαίων».

Ο Τέβες μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του. «Ο Κόντε βρίσκεται ήδη σε κορυφαίο επίπεδο. Βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ως μια πρόκληση. Με έχει βοηθήσει πολύ για την εξέλιξή μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: