JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Μόνο νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν σε Campionato και Europa League θέλει ο Κόντε και οι παίκτες του.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Μια ιδιαίτερη αγκαλιά. Ο Αντόνιο Κόντε μετά το τέλος της αναμέτρησης της Γιουβέντους απέναντι στην Ουντινέζε στο «Φρίουλι», αγκάλιασε στα αποδυτήρια έναν έναν όλους τους παίκτες. Στην επιστροφή της ομάδας στην βάση της τώρα και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην Gazzetta dello Sport προπονητής και ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» έκαναν μια συμφωνία κυρίων.

Από εδώ και μέχρι το τέλος της σεζόν οι «μπιανκονέρι» θα προσπαθήσουν να γράψουν ιστορία. Η συμφωνία τους είναι λοιπόν, να προσπαθήσουν να κερδίσουν όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια του Καμπιονάτο και να κατακτήσουν το τρίτο σερί σκουντέτο, να κάνουν δικό τους το ρεκόρ βαθμών στη Σέριε Α και να κατακτήσουν το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Κόντε ζήτησε να διαχειριστούν τα παιχνίδια όπως συνέβη με την Λιβόρνο και την Ουντινέζε (δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και μετά διαχείριση του σκορ) και εξήγησε ότι η επιλογή στις ενδεκάδες θα εξαρτηθεί ακριβώς από αυτό το πλάνο των νικών (στο κείμενο επισημαίνεται ότι οι κίτρινες κάρτες με τις οποίες θα εκτίσουν τιμωρία απέναντι στην Μπολόνια οιΜπονούτσι και Λιχτστάινερ ήταν «ψαγμένες», κυρίως του δεύτερου, ενώ ο Γιορέντε είναι τώρα ο μόνος στον σύλλογο που θέλει μια για να συμπληρώσει κάρτες).

Επειτα ο Ιταλός κόουτς των Γιουβεντίνων τους υπογράμμισε ότι υπάρχει και ένας ακόμη στόχος: να κερδίσουν μέσα στη Ρώμη την Ρόμα για την προτελευταία αγωνιστική της σεζόν, ακόμη και αν το πρωτάθλημα έχει κριθεί και το ματς δεν έχει καμιά βαθμολογική αξία. Επεσήμανε ότι η Γιουβέντους θέλει να δείξει και μέσα στο «Ολίμπικο» την ανωτερότητά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: