JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Κόντε: "Στόχος μας είναι η νίκη και αυτό δεν αλλάζει ποτέ"

Πολύ πάθος αλλά καθόλου φόβος στη Γιουβέντους ενόψει της ρεβάνς με την Μπενφίκα, όπως είπε και ο Αντόνιο Κόντε.
Οι «μπιανκονέρι» πρέπει να ανατρέψουν το 2-1 με το οποίο ηττήθηκαν στην Πορτογαλία για να επιστρέψουν σε ευρωπαϊκό τελικό μετά από 11 χρόνια και αυτό θα είναι το ιδανικό φινάλε σε μια σεζόν που έρχεται και το τρίτο σερί σκουντέτο. 

«Αν είναι μέσα στα τρία πιο σημαντικά ματς αυτής της τριετίας; Οπως έχω πει πολλές φορές ο αγώνας που έρχεται είναι πάντα ο αγώνας της ζωής μας. Αυτό ισχύει και τώρα. Ο στόχος μας είναι ένας και δεν αλλάζει ποτέ. Η νίκη. το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αν και άδικο κατά την γνώμη μου με βάση την απόδοση των δύο ομάδων, σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 95 λεπτά. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και είμαι αρκετά αισιόδοξος, γνωρίζοντας ότι θα έχουμε μαζί μας, δίπλα μας στον αγωνιστικό χώρο και τους οπαδούς μας, που επίσης ξέρουν τι πρέπει να κάνουν αύριο» τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Κόντε.

Όταν ρωτήθηκε για το αν στις τάξεις των «μπιανκονέρι» υπάρχει φόβος για τον αντίπαλο: «Η λέξη φόβος δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μας. Είμαστε η Γιουβέντους. Σεβόμαστε πάντα τον αντίπαλο μας, είτε είναι η Μπενφίκα είτε μια ομάδα της Σέριε B, αλλά φόβο δεν έχουμε ποτέ για κανέναν. Είναι μια υπέροχη στιγμή για εμάς καθώς είμαστε κοντά στο τρίτο σερί πρωτάθλημα και παράλληλα είμαστε μετά από χρόνια ένα βήμα πριν από έναν ευρωπαϊκό τελικό. Είναι μια περίοδος που θέλουμε να την ζήσουμε στο μάξιμουμ μαζί με τους οπαδούς μας».

Από εκεί και πέρα, πάντως, ο προπονητής των Τορινέζων δεν αποκάλυψε πώς θα παρατάξει την ομάδα του, τονίζοντας πάντως ότι ο Αρτούρο Βιντάλ είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα ενώ είπε και πάλι τα καλύτερα για τον Τέβες: «Οταν η ατμόσφαιρα ανεβαίνει και η μπάλα καίει, ο Κάρλος πρέπει να είναι πάντα στο γήπεδο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: