JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Σασουόλο-Γιουβέντους 1-3, 2 βαθμοί πριν το 32ο.

Σε ένα βρεγμένο τερέν Σασουόλο και Γιουβέντους αγωνίςτηκαν αμφότερες για τη νίκη, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια, η Σασουόλο κατάφερε να εφνιδιάσει την Γιουβέντους και άνοιξε το σκορ στο 9' με τον Ζάζα, ωστόσο η Μεγάλη Κυρία ανέλαβε την πρωτοβουλία έκανε κάποιες ευκαιρίες και τελικά έφτασε στην ισοφάρισει στο 35' με τον Κάρλος Τέβεζ. Έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο η Γιούβε χωρίς να παίξει ιδιαίτερα καλά κατάφερε στο 58' να κάνει την ανατροπή μετά από μια ακόμα ασίστ του Πίρλο ο Μαρκίσιο έγραψε το 1-2 για να γράψει το τελικό 1-3 ο Γιορέντε στο 75'.    


Η Σασουόλο προηγήθηκε αλλά η Γιουβέντους αντέδρασε σαν πρωταθλήτρια (1-3) και κλείδωσε το τρίτο σερί σκουντέτο κάνοντας ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στην ιστορία της!
Σε τέτοιους αγώνες ο μικρός προσπαθεί πάντα να πιάσει στον ύπνο τον μεγάλο και η Σασουόλο τα κατάφερε μια χαρά, προς ικανοποίηση προφανώς και του… Ρούντι Γκαρσία.
Αφού προειδοποίησε στο 2’ με το σουτ του Σανσόνε, άνοιξε τελικά το σκορ στο 9’ με τον Ζάζα -που ανήκει στους «μπιανκονέρι»- και αφού πρώτα η μπάλα βρήκε λίγο στον Ογκμπόνα και οΜπουφόν έκανε λάθος εκτίμηση.

Το γκολ τόνωσε την αυτοπεποίθηση των νεοφώτιστων και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έρθει στη συνέχεια και η ευκαιρία του Σανσόνε, σε ακόμη μία αντεπίθεση, απέναντι σε μια Γιουβέντουςπου ήταν φανερά εκτός ρυθμού.
Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε απείλησε για πρώτη φορά μετά το 20λεπτο με το σουτ του Τέβες που έφυγε δίπλα από το δοκάρι και σταδιακά αύξησε την πίεση της, κλείνοντας τη Σασουόλο στο μισό γήπεδο.

Οι «μπιανκονέρι» προσπαθούσαν είτε από τον άξονα είτε από τα πλάγια χωρίς επιτυχία αλλά ο Τέβες ξέρει να κάνει την διαφορά και το απέδειξε ξανά, ισοφαρίζοντας στο 35’ με σουτ από το ύψος της περιοχής (1-1). Στο 43’, πάντως, η Σασουόλο θα μπορούσε να βάλει πολύ δύσκολα στη Γιουβέντους για το δεύτερο ημίχρονο αλλά ο Μπουφόν σε αυτή την περίπτωση σταμάτησε τονΖάζα, που σούταρε με δύναμη από την ίδια θέση που είχε ανοίξει το σκορ.

Οπως έκλεισε το πρώτο ημίχρονο, με ευκαιρία δηλαδή, έτσι άνοιξε το δεύτερο η Σασουόλο, που απείλησε στο 55’ με το σουτ του Σανσόνε που έφυγε άουτ. Τρία λεπτά μετά, στο 58’, η Γιουβέντους με… κυνικό τρόπο καθάρισε τα πράγματα καθώς οι Πίρλο-Μαρκίσιο συνεργάστηκαν ιδανικά, για να κάνει το 1-2 ο δεύτερος.

Το παιχνίδι ήταν πλέον τα χέρια των παικτών του Κόντε που ήλεγξαν την κατάσταση, απείλησαν με ένα καλό σουτ του Μαρκίσιο που απέκρουσε ο Πέγκολο, άγγιξαν το 1-3 με το δοκάρι στον κεραυνό του Τέβες στο 73’ και τελικά έκαναν το 1-3 στο 76’ με το τακουνάκι του Γιορέντε, μετά το γύρισμα του Λιχτστάινερ.

Η Γιουβέντους πήρε την 30η (!) φετινή νίκη της στο πρωτάθλημα, έκανε ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στην ιστορία της με τους 93 (91 με Καπέλο το 2006) και τώρα στρέφει την προσοχή της στη ρεβάνς με την Μπενφίκα, πριν κατακτήσει και μαθηματικά το τρίτο σερί σκουντέτο την επόμενη Δευτέρα με την Αταλάντα στο «Γιουβέντους Στάντιουμ».


SASSUOLO-JUVENTUS 1-3
RETI: Zaza 9', Tevez 35', Marchisio 58', Llorente 75'
SASSUOLO
Pegolo; Gazzola, Antei, Cannavaro, Longhi; Chibsah (33' st Brighi), Magnanelli, Ziegler (20' st Floccari); Sansone (38' st Masucci), Zaza, Floro Flores.
A disposizione: Pomini, Polito, Ariaudo, Mendes, Marrone, Terranova, Pucino, Rosi, Sanabria, Farias, Floccari.
Allenatore: Di Francesco

JUVENTUS
Buffon; Barzagli, Ogbonna (29' st Bonucci), Chiellini; Isla (18' st Lichtsteiner), Pogba, Pirlo (35' st Vidal), Marchisio, Asamoah; Tevez, Llorente.

A disposizione: Storari, Caceres, Peluso, Padoin, Pepe,, Giovinco, Osvaldo, Vucinic, Quagliarella.
Allenatore: Conte
ARBITRO: Damato
ASSISTENTI: Posado, Vuoto
QUARTO UFFICIALE: Padovan
ARBITRI D'AREA: Calvarese, Ciampi
AMMONITI: 20' st Ogbonna, 21' st Zaza

Δεν υπάρχουν σχόλια: