JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Κόντε: "Σήμερα ξεχνάμε το πρωτάθλημα μιλάμε για Ευρώπη"

Αποκλειστικά για το Γιουρόπα Λιγκ και όχι για το σκουντέτο ήθελε να μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου ο Αντόνιο Κόντε, που αναφέρθηκε και στην κατάσταση κάποιων παικτών. Ο προπονητής της Γιουβέντους μίλησε μετά τον Μάρτιν Κάσερες και ακούγοντας τις ερωτήσεις που έγιναν και για το πρωτάθλημα, είπε στους δημοσιογράφους ότι θέλει να μιλήσει μόνο για την Ευρώπη.

«Για μένα δεν υπάρχει πρωτάθλημα σήμερα. Είμαστε εδώ για την ρεβάνς ενός προημιτελικού του Γιουρόπα Λιγκ και είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι επειδή, εκτός των άλλων, θα είναι καλό για την Ιταλία να πάει ξανά μια ομάδα της χώρας στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από επτά χρόνια (ξέχασε την Ιντερ του 2010…).! Είναι ένα έξτρα κίνητρο κι αυτό» τόνισε ο Κόντε και στη συνέχεια ρωτήθηκε για τους Μίρκο Βούτσινιτς, Πολ Πογκμπά και Κάρλος Τέβες, αναλύοντας την κατάσταση του καθενός. 

«Ο Μίρκο σίγουρα βελτιώνεται στη φυσική κατάσταση καθώς προπονείται κανονικά πλέον. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτός ο ποδοσφαιριστής ταλαιπωρήθηκε αρκετά φέτος από τραυματισμούς, τόσο στην αρχή της σεζόν όσο και στη συνέχεια καθώς έλειψε για σχεδόν δύο μήνες.
Ο Πογκμπά σίγουρα έχει κάνει γιγάντια βήματα από την ημέρα που ήρθε εδώ. Ηταν στα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ και σε εμάς έχει κάνει τεράστια βήματα σε ό,τι αφορά την φυσική του κατάσταση, την τακτική και σίγουρα την τεχνική, το πώς κινείται στο γήπεδο.
Παρ’ όλα αυτά, για τον Πολ είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι μπορεί να ανέβει ακόμη πάρα πολύ γιατί έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και δεν θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος ποτέ. Οσο για τον Τέβες, νομίζω πως τον έχουμε προφυλάξει σωστά στα τελευταία παιχνίδια.
Ηταν τιμωρημένος με τη Νάπολι και στα επόμενα δύο ματς έπαιξε 55 και 60 λεπτά καθώς προσπαθούμε να μην ρισκάρουμε με την περίπτωση του λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε στον προσαγωγό. Ο Κάρλος σίγουρα είναι ένας ποδοσφαιριστής σημαντικός για την ομάδα και θα μιλήσω μαζί του γιατί μου αρέσει να ακούω από τους ίδιους τους παίκτες το πώς βλέπουν την κατάσταση, αν και τις αποφάσεις τις παίρνω εγώ στο τέλος. Θα δούμε μετά την αυριανή προπόνηση το πρωί τι απόφαση θα πάρω». 

Και επειδή τον τελευταίο μήνα γίνονται συνεχώς συζητήσεις για την 11άδα της Γιουβέντους σε κάθε ματς και αν ο Κόντε πρέπει ή όχι να κάνει αλλαγές, ήταν δεδομένο ότι θα υπήρχε σχετική ερώτηση και σε αυτή την συνέντευξη Τύπου. Ερώτηση, στην οποία ο προπονητής των Τορινέζων απάντησε λέγοντας ότι «κάνουμε μια δουλειά στην οποία μετράει μόνο ένα πράγμα. Να νικάς. Οταν νικάς έχεις δίκιο, όταν δεν νικάς έχεις άδικο. Ας μην ξεχνάμε τι έγινε μετά το 1-1 με την Φιορεντίνα στο Τορίνο στο Γιουρόπα Λιγκ. Κριτική από όλους για τις επιλογές του προπονητή κλπ. Στη ρεβάνς νικήσαμε, προκριθήκαμε και ξαφνικά ο ίδιος προπονητής τα έκανε όλα σωστά. Εμείς πληρωνόμαστε για να παίρνουμε αποφάσεις, ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα πώς είναι η κατάσταση των παικτών μας και προσπαθούμε πάντα να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές. Από εκεί και πέρα, το αποτέλεσμα κρίνει αν θα υπάρχει κριτική αν θα υπάρχουν καλά λόγια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: