JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Κόντε: "Ελπίζω να είναι χαρούμενη όλη η Ιταλία"

Η Γιουβέντους είναι σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από 10 χρόνια και ο Αντόνιο Κόντε δήλωσε υπερήφανος, προσθέτοντας ότι όλη η Ιταλία θα πρέπει να είναι χαρούμενη.
Οι «μπιανκονέρι» νίκησαν και δεύτερη φορά την Λιόν, εξασφάλισαν το εισιτήριο για τους «4» του Γιουρόπα Λιγκ και ο Κόντε είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος μετά την λήξη. 

«Σε αυτό το επίπεδο, γιατί μιλάμε για το τελικό στάδιο ευρωπαϊκών διοργανώσεων, είναι αυτονόητο ότι θα βρεις μόνο καλές ομάδες. Το γεγονός ότι το όνομα μας είναι Γιουβέντους δεν σημαίνει ότι όλοι θα κάνουν στην άκρη ή ότι θα νικάμε πάντα όπως και να έχει. Οποιος πιστεύει ότι είναι εύκολο να πάμε στον τελικό απλά και μόνο επειδή είμαστε η Γιουβέντους κάνει λάθος. Πρέπει να είμαστε με τα πόδια στη γη και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε» είπε αρχικά ο προπονητής των Τορινέζων και πρόσθεσε: «Η Γιουβέντους δεν ήταν σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης επί δέκα χρόνια και νιώθω υπερήφανος για αυτό που ήδη κάναμε. Ξέρω τι θέλουν οι οπαδοί, αν εξαρτιόταν αποκλειστικά από την θέληση μου θα παίρναμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά προσγειωμένοι».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις, ο Κόντε είπε ότι «δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια η Γιουβέντους είχε άσχημα αποτελέσματα στην Ευρώπη και αυτό θα πρέπει  να το θυμάται ο κόσμος. Να θυμόμαστε το παρελθόν για να είμαστε καλύτεροι στο παρόν και στο μέλλον. Ελπίζουμε να είναι χαρούμενη και ικανοποιημένη όλη η Ιταλία. Είναι μια ικανοποίηση και μια επιπλέον ευθύνη για εμάς το να είμαστε εδώ γιατί είμαστε η μοναδική εκπρόσωπος της χώρας αυτή την στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: