JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Νέντβεντ: "Δύσκολη ομάδα η Μπενφίκα, η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες"

Ο Πάβελ Νέντβεντ ήταν ο εκπρόσωπος της Γιουβέντους στη Νιόν και ήταν ο πρώτος που σχολίασε την κλήρωση με την Μπενφίκα. Ο Αντόνιο Κόντε έλεγε μετά το ματς με την Λιόν ότι ηΜπενφίκα είναι η καλύτερη από τους υποψήφιους αντιπάλους της Γιουβέντους στον ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ και τελικά οι «μπιανκονέρι» κληρώθηκαν με τους Πορτογάλους.

Αυτό, πάντως, δεν αλλάζει κάτι σε ό,τι αφορά τον στόχο των Τορινέζων, με τον Νέντβεντ να σχολιάζει την κλήρωση. «Πιστεύω ότι θα είναι πολύ δύσκολο καθώς η Μπενφίκα πέρυσι έχασε μόνο τον τελικό. Είναι δυνατή ομάδα αλλά και εμείς έχουμε το έξτρα κίνητρο του τελικού που γίνεται στο Τορίνο και θέλουμε να είμαστε εκεί. Ξέρουμε, πάντως, ότι δεν θα είναι εύκολο» είπε αρχικά ο Τσέχος και στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε όσα είπε ο Κόντε την Πέμπτη. Ο προπονητής της Γιουβέντους έλεγε μετά την πρόκριση επί της Λιόν ότι «θα πρέπει όλη η Ιταλία να είναι μαζί μας για την βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ αλλά σε αυτή την χώρα ήταν, είναι και θα είναι πάντα οι Γιουβεντίνοι και οι αντι-Γιουβεντίνοι».

Οι δημοσιογράφοι ζήτησαν ένα σχόλιο από τον Νέντβεντ και αυτός είπε ότι «όλοι θα πρέπει να μας στηρίζουν γιατί επί έξι χρόνια καμία ιταλική ομάδα δεν έφτανε στον ημιτελικό. Εκπροσωπούμε την Ιταλία και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο για εμάς και για την βαθμολογία της Ιταλίας».
Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Τσέχος εκτίμησε ότι «η πρόκριση θα κριθεί σε λεπτομέρειες πιστεύω. Η Γιουβέντους και η Μπενφίκα είναι οι δύο πιο δυνατές ομάδες της διοργάνωσης. Ελπίζουμε να καθαρίσουμε στο πρωτάθλημα σύντομα ώστε να έχουμε βενζίνη για το φινάλε της σεζόν».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εαν πεξη ο γιωρεντε οπος πεζη περημενοντας μαζη με τον αντηπαλο θα χασουμε γιατη ο τεβες θα κουραστη να τα κανη ολα μονοστου γιορεντε τεβες κε πογμπα να τρεχουν στα κενα να σπαζουν της αμηνες ηδατε η αθλεντηκο μπαλαρα η μπαρτσα η ρεαλ μπαγερν ρομα τη κανη ο πογμπα τρεχη σαν το αλογο οουσηα καμια