JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Buffon«Ευκαιρία για μας το ότι ο τελικός γίνεται στην έδρα μας».




Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν μίλησε εκ μέρους των παικτών
της Γιουβέντους στη συνέντευξη Τύπου για τον πρώτο ημιτελικό με την Μπενφίκα.

Ο πορτιέρo των «μπιανκονέρι» έκανε σαφές ότι υπάρχει σεβασμός για τους Πορτογάλους, για τους οποίους είπε ότι είναι… κατά λάθος στο Γιουρόπα Λιγκ όπως και η Γιουβέντους, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα πρέπει να θεωρεί κανείς εύκολη υπόθεση την πρόκριση στον τελικό. 

«Ακούω να μιλάτε για εύκολο ματς αλλά πρέπει να έχασα κάτι γιατί δεν καταλαβαίνω από πού προκύπτει αυτό. Εμείς σεβόμαστε στο μάξιμουμ την Μπενφίκα, μια ομάδα με ευρωπαϊκή διάσταση, η οποία πέρυσι -μην το ξεχνάμε αυτό- ήταν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και έχασε άδικα καθώς ήταν καλύτερη. Είναι μια ομάδα η οποία, όπως και εμείς, είναι κατά λάθος στο Γιουρόπα Λιγκ φέτος», είπε ο αρχηγός της Γιουβέντους.

Ο Μπουφόν συνέχισε λέγοντας: «Ο τελικός στο Τορίνο; Σίγουρα είναι κάτι ξεχωριστό, μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς καθώς δεν τυχαίνει κάθε μέρα να παίξεις ευρωπαϊκό τελικό στην έδρα σου αλλά πρέπει να ξέρουμε ότι ακόμη ο δρόμος είναι μακρύς για τον τελικό καθώς μας περιμένουν δύο δύσκολα ματς».

Συνεχίζοντας το «Νο 1» των πρωταθλητών Ιταλίας, είπε: «Η απογοήτευση για ό,τι έγινε στην Κωνσταντινούπολη τον Δεκέμβριο μπορεί να οδηγήσει σε κάτι πολύ όμορφο αν είμαστε όπως πρέπει. Στο κάτω-κάτω, οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι μόνο δύο, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο δύο ομάδες μπορούν να σηκώσουν ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Εχουμε την ευκαιρία να φτιάξουμε κι άλλο το όνομα της Γιουβέντους στην Ευρώπη και θέλουμε να ζήσουμε συγκεκριμένα συναισθήματα, τα οποία νιώθεις μόνο όταν νικάς. Για μένα μια κόντρα ανάμεσα στη Γιούβε και την Μπενφίκα είναι μια μάχη Τσάμπιονς Λιγκ, ασχέτως αν τώρα βρισκόμαστε και οι δύο στο Γιουρόπα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: