JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ουντινέζε-Γιουβέντους 0-2, το Scudetto βάφτηκε ασπρόμαυρο.

Η Γιουβέντους κράτησε τη διαφορά των 8 βαθμών από τη Ρόμα, η Μεγάλη Κυρία μπήκε πολύ δυνατά στο Φρίουλι θέλοντας να καθαρίσει το ματς στέλνοντας μύνημα σε όλους ότι το Scudetto δεν το χάνει ότι κι αν γίνει, έδειξε από πολύ νωρίς στην Ουντινέζε ότι το ματς το θέλούν ο Κόντε και οι παίκτες του, έτσι στο 16' με γκολ του Τζιοβίνκο η Γιούβε έκανε το 0-1, οι παίκτες του Κόντε συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και 10' μετά ήρθε και το 0-2 με γκολ του Γιορέντε στο 26'. Αυτό ήταν το σκορ για το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ουντινέζε μπήκε πιο καλά σε σχέση με τη Γιούβε καιβμέχρι το 60' πίεζε χώρις ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα, σιγά σιγά η Γιούβε ανέβασε στροφές και στο 69' έφτασε κοντά στο τρίτο γκολ αλλά το σούτ του Τζιοβίνκο σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Σκούφετ, από εκεί και πέρα δεν υπήρξε τίποτα το αξιόλογο μέχρι το 92' όταν και είχε δοκάρι η Ουντινέζε.

Το ματς στο Ούντινε ήταν θεωρητικά το πιο δύσκολο για τους Μπιανκονέρι, με εξαίρεση την επίσκεψη στη Ρώμη στην προτελευταία αγωνιστική. Οι Τορινέζοι, τελικά, μετέτρεψαν σε εύκολο το ματς με την Ουντινέζε, η οποία δεν είχε δεχθεί γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια της. Ο Τζιοβίνκο έκανε το καθήκον του ως αντι-Τέβες, ο Γιορέντε σκόραρε ξανά και η Γιουβέντους έκανε ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του τρίτου σερί τίτλου.
Σοβαρότητα ήθελε ο Αντόνιο Κόντε από τους παίκτες του, σοβαρότητα έδειξαν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και αυτό φάνηκε στη συνέχεια. Η Γιουβέντους είχε την μπάλα, μετέφερε το ματς προς την περιοχή της Ουντινέζε και στο 16' ο Τζιοβίνκο -που μπήκε στην 11άδα αντί του Τέβες- με ωραίο αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στη γωνία του Σκούφετ για το 0-1. Οι γηπεδούχοι ήταν, πλέον, υποχρεωμένοι να παίξουν επιθετικά και αυτό ευνοούσε τους Μπιανκονέρι, οι οποίοι απείλησαν ξανά με τον Τζιοβίνκο και τελικά στο 26' έκαναν το 0-2 με κοντινό πλασέ του Γιορέντε, μετά το λάθος του Σκούφετ. Ο 17χρονος πορτιέρε της Ουντινέζε έλεγε τις προηγούμενες μέρες ότι περίμενε πώς και πώς να βρεθεί στο ίδιο γήπεδο με τον Μπουφόν αλλά τελικά παρουσιάστηκε αρκετά αγχωμένος…
Το ματς, ουσιαστικά, είχε κριθεί από το πρώτο μέρος οπότε στο δεύτερο η Γιουβέντους απλά διαχειρίστηκε το αποτέλεσμα χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα. Οπως δεν κουραζόταν και ο Τζιοβίνκο να δημιουργεί προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, έχοντας και δοκάρι στο 69' με πλασέ και αφού απέφυγε με ωραίο τρόπο τον αντίπαλο του. Ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν προσπάθησε με τις αλλαγές του, ο Κόντε ξεκούρασε με τις δικές του και η Γιουβέντους -που κινδύνεψε μόνο στο 92' με το δοκάρι του Μουριέλ- αρχίζει να σκέφτεται την φιέστα του Μαΐου…


UDINESE-JUVENTUS 0-2
Γκολ: Giovinco 16', Llorente 26'
UDINESE
Scuffet; Heurtaux, Danilo, Domizzi; Basta, Yebda (25' st Muriel), Allan, Pereyra, Gabriel Silva; Fernandes; Di Natale (33' st Nico Lopez). 

A disposizione
: Brkic, Benussi, Naldo, Bubnjic, Widmer, Jadson, Milnar, Pinzi, Zielinski,  Maicosuel.
Allenatore: Guidolin 

JUVENTUS
Buffon; Caceres, Ogbonna, Chiellini; Lichtsteiner (30' st Isla), Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Giovinco (37' st Vucinic), Llorente (40' st Osvaldo).

A disposizione
: Storari, Rubinho, Bonucci, Peluso, Padoin, Vidal, Tevez Quagliarella.
Allenatore: Conte
ARBITRO: Rizzoli
ASSISTENTI: Meli, Marzaloni
QUARTO UFFICIALE: Galloni
ARBITRI D'AREA
: Orsato, Irrati
AMMONITI: 18' pt Bonucci (dalla panchina per proteste), 9' st Ogbonna, 15' Heurtaux, 30' st Lichtsteiner

Δεν υπάρχουν σχόλια: