JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Νέα δεδομένα για κεντρικό αμυντικό.


Η περίπτωση του Λουγκάνο (30) είναι στάσιμη και για τον Άλεξ (29) δεν έγινε δεκτό το αίτημα του Marotta να τον φέρει δανεικό στο Τορίνο από την Τσέλσι η οποία θέτει ως ελάχιστη τιμή για να γίνει η μεταγραφή του τα 12 εκατ. ευρώ ή αλλιώς δεν κάνουν τίποτα. Οι τιμές για να γίνει το deal για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού σε συνδυασμό με το ότι η Γιουβέντους την τελευταία ώρα δείχνει ανανεωμένο ενδιαφέρον για τον Nemaja Vidic (29) της Μάντσεστερ, πρώην στόχο και του Luciano Moggi , και που απειλείται πλέον η θέση του στη Μάντσεστερ, μετά την άφιξη του Jones έχει αλλάξει λίγο τις ισορροπίες σε αυτό το θέμα.

Επίσης και ο Rolando της Πόρτο (15 εκατ. ευρώ η τιμή αγοράς του) είναι μέσα στα ονόματα που ενδιαφέρουν, αλλά στο τέλος ο Marotta θα μπορούσε να μας εκπλήξει όλους με τη λήψη ενός κεντρικού αμυντικού του οποίου το όνομα δεν έχει ακόμη έρθει στο φως. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή, στην πραγματικότητα, θα υπάρξει ένας «Ο κ. Χ" στην άμυνα της Γιουβέντους και θα είναι πράγματι επιλογή από τον Antonio Conte» .

Δεν αποτελεί έκπληξη, όμως, αν κανείς δεν έρθει, επειδή τις τελευταίες ώρες, η Γιουβέντους έχει απορρίψει πολλές προτάσεις για την πώληση του Bonucci γιατί τα χρήματα ήταν λιγότερα από τα 15000000 ευρώ που αποτιμάται ο παίκτης : Εάν δεν έρθουν αυτά τα μετρητά και αυτό το ποσό, ο αμυντικός της ομάδας θα μείνει στο Τορίνο.

4 σχόλια:

yotaras είπε...

Kαλα ο Βιντιτς δεν προκειτε να φυγει απο την Μανστεστερ,ειναι αρχηγος και ακριβωπληρωμενος μαλιστα!

Stelios είπε...

xaxaxaxaxaxaxaxaxa! to allo me ton toto to xerete? an einai dunaton.... na patame ligo sth gh! edw den mporoume na feroume allous k allous apla kalous paiktes k 8a feroume thn arxhgara ths man. utd o an8rwpos exei oti 8elei ekei pera k mazi me ton pique einai oi kaluteroi stopper auth th periodo.... oso gia alex petamena lefta 8a nai...

Xristos είπε...

kala eimaste sovaroi? den tha erthoun oi alex kai lugano kai tha prospathisei o marotta na mas ferei ton vidic? oso gia ton bonucci pane fyri fyri na mas ton fane

Ανώνυμος είπε...

Akoma kanei farses o Mponatsos....