JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

«Μεγάλη Κυρία» καλεί Άλβες


Ο Μπρούνο Αλβες αποτελεί τον «εκλεκτό» του Αντόνιο Κόντε για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της Γιουβέντους, και ο Πορτογάλος στόπερ βρίσκεται προ των πυλών των «μπιανκονέρι» όπως ανφέρει σήμερα ο Tuttosport.

Ο τεχνικός της Γιουβέντους είχε υπογραμμίσει την αναγκαιότητα απόκτησης ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού, που θα συνέθετε αξιόπιστο δίδυμο στην «καρδιά» των μετόπισθεν με τον Κιελίνι, και στο πρόσωπο του πρώην παίκτη της Porto βρήκε τον ιδανικό παρτενέρ του διεθνούς Ιταλού στόπερ. Οι ιθύνοντες της «Μεγάλης Κυρίας» έκαναν κρούση στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, για την απόκτηση του Αλβες με την μορφή δανεισμού, παραχωρώντας ως αντάλλαγμα τον Μπονούτσι, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, τεχνικό της ρωσικής ομάδας, να δείχνει θετικός απέναντι σε αυτό το ενδεχόμενο. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός βλέπει με καλό μάτι την «μετακόμιση» του στο Campionato, έστω και αν η Γιουβέντους δεν συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετά την απογοητευτική πορεία που πραγματοποίησε την περασμένη σεζόν, και πλέον απομένει η συγκατάθεση της διοίκησης της Ζενίτ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

5 σχόλια:

Κωνσταντινος είπε...

Αν και δεν εντυπωσιαστηκα απο τον μπονουτσι πιστευω πως θα ηταν μεγαλο λαθος να τον δωσουμε σε τετοια ηλικια (23-24) για να παρουμε τον (29-30) αλβες που δεν ειναι και κανενας φοβερος αμυντικος.
Νομιζω πως φετος ο μπονουτσι θα παρουσιαστει βελτιωμενος.
Για αμυντικο θεωρω πως η καλυτερη λυση απο ολους θα ηταν ο Μποκετι.

Ανώνυμος είπε...

tha tn paroume daneiko k tha dwsoume k bonnuci...an einai dynaton...4 stoper dn ithele o conte chiellini bonnuci barzagli k enan akoma...twra 3 tha exoume dld?paei o lugano i o alex?

Xristos είπε...

KALA RE MAROTA MAS DOULEVEIS TORA? EINAI DYNATON NA PAROYME ALVES KAI MALISTA DANEIKO KAI NA DOSEIS STIN ZENIT TON BONUCCI?GIA POION LOGO? NA TON PAIRNAME OXI DANEIKO ENTAKSI ALLA APO TIN STIGMI POU PAME NA TON PAROUME DANEIKO E OXI RE POUSTI MOU. AMA EINAI ETSI NA DOSOUME EKEI TON SORENSEN KAI NA PAROUME ALVES KAI ETSI STIN AMYNA NA EXOUME EKTOS APO TON ALVES TON BONUCCI , TON CHIELLINI KAI TON BARZAGLI. APLA PRAGMATA.

Stelios είπε...

gamw to spiti tous poso akoma 8a mas ksenerwnoun?? to palio xanoumaki 8a mas feroun k 8a diwxoun to bonnucci pou k italos einai k h poreia tou mono anodikh 8a nai??? ELEOS reeeeeeeeeee

mike_bianconero είπε...

Συμφωνω απολυτα με Κωσταντινο!Εγκλημα να παραχωρηθει ο Μπονουτσι ειναι Ιταλος ειναι 23 και εχει τις προοπτικες να γινει απο τα καλυτερα μπακ της Ευρωπης!Αν ειναι ποτε δυνατον παλιομαλακα καραφλοκεφαλε αν τον δωσεις για να παρεις δανεικο παικτη οποιοσδηποτε και αν ηταν!Εχει βαλθει αν μας τρελανει(αρνητικα ΠΑΝΤΑ)αυτος ο καραγκιοζης!31 Αυγουστου περιμενω απο αυτον τον τυπο να υποβαλει την παραιτηση του!