JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Κοιτάζει και Λιχτστάϊνερ η Μεγάλη Κυρία.


Ο Στέφαν Λιχτστάινερ αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο της Γιουβέντους για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της αμυντικής διάταξης, με τους «μπιανκονέρι» να ετοιμάζουν πρόταση για την απόκτηση του άσου της Λάτσιο, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Tuttosport».

Ο 27χρονος διεθνής Ελβετός μπακ μετακινήθηκε στη Λάτσιο το καλοκαίρι του 2008 από τη Γκρασχόπερς, και τα τελευταία τρία χρόνια έχει «γεμάτες» σεζόν στα γήπεδα τουΚαμπιονάτο με τη φανέλα των «λατσιάλι». Ο Λιχτστάινερ δεσμεύεται με συμβόλαιο, και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Γιουβέντους θα πρέπει να καταβάλει στουςΡωμαίους περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ, αν θέλει να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του.

Η «Μεγάλη Κυρία» διέψευσε τις προσδοκίες των «τιφόζι» τη φετινή σεζόν, πραγματοποιώντας απογοητευτική πορεία στο Καμπιονάτο, καθώς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει «εισιτήριο» για συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι ιθύνοντες των«μπιανκονέρι» έχουν προαναγγείλει σημαντικές αλλαγές ενόψει της επόμενης περιόδου, τόσο σε επίπεδο τεχνικής ηγεσία, με τον Λουίτζι Ντελ Νέρι να αποχωρεί και τον Αντόνιο Κόντε να βρίσκεται προ των πυλών της επιστροφής στο Τορίνο, όσο και σε επίπεδο ρόστερ, καθώς η Γιουβέντους θα κινηθεί δυναμικά στο προσεχές μεταγραφικό «παζάρι».

3 σχόλια:

Κωνσταντινος είπε...

Η γιουβε ποναει πολυ στις θεσης των μπακ και θα περιμενα πολυ καλυτερες επιλογες.
Ο λιχτσταινερ οπως και ο ζιγκλερ που πηραμε δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο,καλοι παικτες αλλα ως εκει...
Απο μετριοτητες γεματο ειναι το ροστερ μας ,καιρος να αδειασει και να παρουμε και μερικους πολυ καλους παικτες, και δεν μιλαω για μεγαλα ονοματα για να μην παρεξηγουμαι,απλα ζηταω πολυ καλους παικτες,παικτες που μπορουν να κανουν το κατι παραπανω- τη διαφορα.
Βεβαια ειναι νωρις ακομα οποτε ας περιμενουμε.

mike_bianconero είπε...

Κατ αρχην να κανω μια διορθωση αγαπητε Juve-ntine εχεις ενα λαθακι στην αρχη που λες οτι ο Λιχτσταινερ παιζει στα αριστερα.....Λοιπον ως παικτης τωρα δε μου γεμιζει και πολυ το ματι πηραμε ηδη Ζιγκλερ για αριστερα δεν ειναι σωστο να παρουμε και εναν αμφιβολου αξιας παικτη και στα δεξια σε αυτες τις 2-3 παγκοσμιας κλασης προσθηκες δεν συμπεριλαμβανονται οι αμυντκοι????

Xristos είπε...

gia mena oi kalyteres lyseis sta deksia tis amynas ektos tou lichtsteiner einai maicon, glen johnson, beck kai o'shea. oso gia tis egxories lyseis tha protimousa enan ek ton cassani, de sylvestri kai andrea masiello an kai gia ton teleftaio exo diavasei oti tha eisigithei o conte gia tin apoktisi tou kathos exei synergastei mazi tou kai stin bari