JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Συμφώνησε με τη Γιούβε ο Κόντε?

Αργά ή γρήγορα θα έπρεπε να τελειώσει έτσι: η Γιουβέντους συμφώνησε με τον προπονητή Αντόνιο Κόντε.Ένα ραντεβού με το πεπρωμένο, ήταν απλά θέμα χρόνου.
Δεν έχει γίνει ακόμα επίσημη ανακοίνωση, και πάντα εκπλήξεις θα μπορούσε να υπάρχουν, αλλά φαίνεται ότι αυτή τη φορά είναι πραγματικά η στιγμή του.
Ας αξιολογήσει τα υπέρ και τα κατά της ανάληψης των καθηκόντων του Αντόνιο Κόντε ως προπονητής της Γιουβέντους.

ΥΠΕΡ :

1.Είναι η κατάλληλη στιγμή να έρθει στην Γιουβέντους.

Η ομάδα δεν αγωνίζεται στην Ευρώπη: αν μπορούσε να υπάρξει μια ισχυρή αντένδειξη για την επιλογή του, ήταν ακριβώς η έλλειψη πείρας στην Ευρώπη, όχι επειδή η προετοιμασία της ομάδας για ένα ευρωπαϊκό αγώνα είναι διαφορετική από την προετοιμασία για το πρωτάθλημα, απλώς γιατί ίσως να μην μπορούσε να διαχειριστεί την ομάδα σε τρείς διοργανώσεις.
Φέτος, ο Conte θα προπονεί την ομάδας όλη την εβδομάδα, που δεν πρόσθετη πίεση να διαχειριστεί πολλούς αγώνες.
Ο Conte είναι, επίσης, έναν προπονητή που έχει αποδείξει ήδη μεγάλη έμφαση στο παιχνίδι και στην οικοδόμηση μιας νοοτροπίας της ομάδας: με την Ευρώπη θα είχε στη διάθεση του το μισό χρόνο να το κάνει.

2. Γνωρίζει πολύ καλά την Γιουβέντους.

Αυτό υπογραμμίζεται επίσης από χθες από τον Andrea Agnelli και, πάνω απ 'όλα, από τον Πάβελ Νέντβεντ, το μεγαλύτερο κενό στην ομάδα αυτή τη σεζόν δεν έχει να ανταποκριθεί σε αυτό που είναι Γιουβέντους. Είναι το ότι οι νέοι παίκτες δεν κατάλαβα σε ποια ομάδα αγωνίζονται, ενώ οι παλιοί το έχουν ξεχάσει.
Δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι θα μπορούσε να το εξηγήσει αυτό ο Del
Neri. Θα έπρεπε πρώτα να το εξηγήσουμε σε αυτόν.
Όπως επισημαίνεται από το Νέντβεντ, ο
Conte όχι μόνο ξέρει τι Γιουβέντους, αλλά συχνά ήταν ο ίδιος που ενσάρκωνε την Γιουβέντους. "Σε δύσκολες περιόδους βασιζόμαστε σε αυτόν", δήλωσε ο Νέντβεντ.

3. Πρόκειται για έναν ηγέτη.

Ένα άλλο ευαίσθητο σημείο της σημερινής εποχής είναι η έλλειψη προσωπικότητας και ηγετικών ικανοτήτων.
Υπάρχουν δύο τρόποι για να γεφυρωθεί αυτό το χάσμα: η αγοράζεις 3-4 παίκτες πρωτοκλασάτους, που να είναι σε θέση να σύρουν την ομάδα, ή να βασιστείς σε έναν προπονητή με το πνεύμα της μάχης και του νικητή. Από την άποψη αυτή, νομίζω ότι είναι μια επιλογή απόλυτα εγγυημένη , καθώς επίσης και στην αγορά δύσκολα μπορείς πλέον να βρεις ηγέτες.

4. Δεν είναι άπειρος σαν τον Ferrara.

Τίποτα δεν έχουμε εναντίον του Τσίρο, κάθε άλλο. Αλλά σε σύγκριση με τον Conte ο Ferrara ήταν απολύτως ανώριμος ακόμα, όταν έφθασε στην Γιουβέντους, καθώς δεν είχε προπονήσει ούτε καν μια ομάδα νέων, ενώ ο Conte έρχεται σε μας με μερικά χρόνια προπονητικής πίσω του και με δείγμα γραφείς στις ομάδες που ήταν πριν.
Ωστόσο, ως θεμελιώδη παράγοντα, ο
Conte υπήρξε πάντα πρωτοπόρος, ακόμη και ως παίκτης. Από αυτή την άποψη είναι εκεί για να εμπιστεύονται τυφλά τα λόγια του Νέντβεντ.

5. Αυτόν ακριβώς χρειάζεται η Γιουβέντους για να πάρει ώθηση.

Νέος, φιλόδοξος, πεινασμένος. Κάθε επίθετο που εφαρμόζεται ο Αντόνιο Κόντε αντανακλά ακριβώς αυτό που αυτή τη στιγμή η Γιουβέντους θα πρέπει να είναι.
Κάποιος θα πρέπει να ισχυρίζονται ότι η Γιουβέντους χρειάζεται ένα νικηφόρο προπονητής. Πιθανών, αλλά αν πάμε με τη λογική αυτή, κάθε προπονητής πριν να γίνει τέτοιος δεν είχε κερδίσει τίποτα. Και πόσοι προπονητές με τις τιμές που ξεχειλίζουν από τρόπαια έχει προπονήσει μια ομάδα εκτός Ευρώπης, όπως η τρέχουσα Γιουβέντους;
Ο Conte είναι ο προπονητής με το σωστό προφίλ. Μένει να δούμε αν αυτός θα γίνει επίσης ο κατάλληλος άνθρωπος.

ΚΑΤΑ:

1. Δεν ήταν η πρώτη επιλογή της ομάδας.

Αν όσα ειπώθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες είναι αλήθεια, Ο Αντόνιο Κόντε έχει επιλεγεί κατά κάποιο τρόπο αλλά δεν ήταν η πρώτη επιλογή αλλά ήταν προπονητές ονόματα όπως οι Spalletti, Mancini, Capello, Villas Boas, Van Gaal, και Mazzarri .

2. Δεν έχει διεθνή εμπειρία που χρειάζεται για την ομάδα.

Σε μια εποχή που η έφεση της Γιουβέντους βρίσκεται στο ναδίρ, έξω από κάθε ευρωπαϊκό ανταγωνισμό, η εταιρεία θα έστελνε ένα ισχυρό μήνυμα ό, τι είναι δυνατόν να πάρει ένα κορυφαίο προπονητή.
Ο Conte είναι επί του παρόντος δεν ανταποκρίνεται σε αυτή την κατηγορία.
Βεβαίως, το ισχυρό μήνυμα μπορεί επίσης να φτάσει από την ενίσχυση της ομάδας από μεγάλους ποδοσφαιριστές, αλλά και από την άποψη αυτή ένας μεγάλος προπονητή θα είχε ενεργήσει ως μαγνήτης.

3. Χρειάζεται τη βοήθεια και τη στήριξη της διοίκησης .


Αν προσωπικότητα του Conte ξεχειλίζει είναι σίγουρα ένα μεγάλο σημείο υπέρ του.

Για να μειωθούν οι ανεπιθύμητες ενέργειες, θα υπήρχε ανάγκη για μια τεράστια επιχείρηση από πίσω του, να είναι σε θέση η διοίκηση να προστατεύσει τον προπονητή, για να έχει την ειρήνη στην ομάδα και να μπορέσει να προσφέρει έργου.


Συμπέρασμα:

Ο Αντόνιο Κόντε ανταποκρίνεται στο προφίλ του ιδανικού προπονητής σε αυτό το χρονικό διάστημα.
Έχει την προφανή φιλοδοξία, έχει αποκτήσει καλή εμπειρία ως προπονητής και ήταν πάντα πρωτοπόρος. Ξέρει το περιβάλλον και τις προσδοκίες της ομάδας.
Επιπλέον, αν μη τι άλλο, είναι σε θέση να δώσει μια ισχυρή ταυτότητα στην ομάδα, τόσο από άποψη χαρακτήρα όσο και στο επίπεδο παιχνιδιού.

Η ανακοίνωση αναμένετε να γίνει μετά τις 29 Μαΐου.

2 σχόλια:

Un Gobbo ad Atene είπε...

Θα έβγαζα από τα "κατά" το ότι χρειάζεται την ισχυρή παρουσία-στήριξη του συλλόγου διότι αυτό ισχύει για οποιονδήποτε και αποτελεί προϋπόθεση για οτιδήποτε.

Στα κατά θα έβαζα κάτι άλλο, ειδικά αν έρθουν παίχτες-ονόματα με υψηλές απολαβές: το ότι θα παίρνει λιγότερα από πολλούς παίχτες που, στο βαθμό που είναι ανώριμοι ή υποχείρια των ατζέντηδων, θα πέφτουν εύκολα στον πειρασμό να νιώθουν σημαντικότεροι από τον προπονητή. Αλλά αυτό είναι γενικότερο πρόβλημα κια λυνόταν μόνον με τους 3-4 προπονητές στον κόσμο που πληρώνονται περισσότερο από τους παίχτες-σταρ.

Ανώνυμος είπε...

Ουτε και το νουμερο 4 θα ηταν σωστο θα ελεγα..Πιστευω οτι περισσοτερο του χρονου θα ειναι η διοικηση στο στοχαστρο λογω οτι εχουν υποσχεθει πολλα..

Πιστευω οτι Ειναι η καλυτερη επιλογη.

Εαν του παρουν και τους παικτες που χρειαζετε θα πανε ολα Prima..

νικ θες