JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Marotta: "Μας αρέσει Aguero, Tevez και Benzema. Inler; Ουδέν σχόλιο ... "

"Συμμεριζόμαστε την εμπειρία αυτού του χρόνου που δεν ήταν καλός για μας" . Έτσι, ο Beppe Marotta μιλώντας στο «Sky Sports»: Ο ΓΔ και Διευθύνων Σύμβουλος της Γιουβέντους έκανε απολογισμό του έργου που επιτελείται στη ομάδα : "Πέρα από το τελικό αποτέλεσμα που είναι σίγουρα απογοητευτικό, ήταν σημαντικό από την άποψη της πληρότητας της ανάλυσης για να προσπαθήσει να γεφυρώσει τα κενά που έχουν επισημανθεί και να επιτύχουν μια καλύτερη ποιότητα του πρωσοπικου από ότι στο παρελθόν " .
«Στόχος μας είναι να οικοδομήσουμε μια ομάδα που να αποτελείται από 24 παίκτες νικητές, που θα είναι άψογοι κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν» , είπε Marotta .

Ποιος είναι ο κύριος στόχος που έχετε ζητήσει για την ερχόμενη σεζόν.
"Εμείς δεν ζήτησε ένα πράγμα, συζητήσαμε για το τι θα μπορούσε να είναι και θα είναι το μελλοντικό πρόγραμμα. Ο Conte γνωρίζει πολύ καλά το περιβάλλον της Γιουβέντους, έχει κερδίσει πολλά ως παίκτης και τώρα πρέπει να ακολουθήσει σε αυτό το δρόμο και πάλι και να αφήσει κάτι σημαντικό. Πρέπει να δώσετε την αξιοπιστία και τα αποτελέσματα που λείπουν από την ομάδα για τον κόσμο. "

Ψάχνετε για ένα επιθετικό;
"Εμείς λέμε ψάχνουμε για βασικούς παίκτες, ανεξάρτητα από το ρόλο, ακόμη και αν η βιομηχανία είναι πάντα προσβλητική για γενικά δημιουργεί περισσότερα ενθουσιασμό στο λαό και με τη συμβολή της ποιότητας στην ίδια την ομάδα, αλλά πιστεύουμε επίσης ότι η άφιξη του Πίρλο έχει αύξησαν το επίπεδο της προσωπικότητας και το επίπεδο της προβολής, από τα οποία αυτή η ομάδα χρειάζεται. Εμείς θα συνεχίσουμε να αναζητούμε τους παίκτες που είναι πίσω από κάποια σημαντικά αποτελέσματα. "

Μεταξύ Aguero, Tevez και Benzema, που ακολουθείται από Γιούβε;
"Λέμε ότι το προφίλ του παίκτη που ψάχνουμε είναι παρόμοια με τα αναφερόμενα ονόματα."

Μεσαία γραμμή: Inler.
"Όταν αρχίζουμε να επισημοποιήσει και να εργαστούν εντατικά με το νέο προπονητή, τότε θα εξετάσει ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά και τα χαρακτηριστικά των παικτών που χρειάζεται για να αναπτύξει τις εργασίες της, τότε λέμε ότι Inler, είναι ένας παίκτης στα χείλη όλων όχι μόνο στα δικά μας, είναι ένας καλός παίκτης, εάν σκεφτεί κανείς ότι, η ομάδα δεν έχει κερδίζει τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις φέτος, πολλοί παίκτες έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να φορέσουν τη φανέλα της Γιουβέντους και αυτό είναι ένα σημαντικό γεγονός. "

3 σχόλια:

Xristos είπε...

kai an i giagia mou eixe arxidia tha ginomouna papous. ase mas re marota tora isixous

mike_bianconero είπε...

Το μπουλο ρε Μπαροτα αμπαλε!Που σε βαλανε να κανεις και μεταγραφες που θεσ να δωσεις 10 εκ. για Ακουιλανι και να αγορασεις και τον Μοτα...ΟΥΣΤ!!!

Κωνσταντινος είπε...

Kαι εμενα μου αρεσει ο μεσι,ο ινιεστα και ο φαμπρεγκας.
Αν παρουμε κανενα απο αυτους (που ανεφερε ο μαυροτας) θα κανω κωλοτουμπες