JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

«Παίρνουμε λιγότερα απ’ όσα αξίζουμε»



Tην πεποίθησή του ότι η Γιουβέντους αδικείται από τη συγκομιδή βαθμών της στο φετινό πρωτάθλημα Ιταλίας, σε σχέση με την απόδοσή της στο γήπεδο, εξέφρασε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.


Η «Γηραιά Κυρία» ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Κιέβο χτες, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε 2-0, μένοντας ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης της τέταρτης θέσης της βαθμολογίας, που οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν.

«Αυτή η ισοπαλία είναι μια περίληψη όλης μας της χρονιάς. Είμαστε μια ομάδα που παίζει καλύτερα από αυτό που τελικά παίρνει μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα κάτι μας λείπει, αλλά αν ξέραμε τι είναι αυτό θα το είχαμε διορθώσει μέχρι τώρα», υποστήριξε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ιταλός επιθετικός.

Ερωτηθείς για το αγωνιστικό κομμάτι, απάντησε: «Παίζαμε πολύ καλά μέχρι το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε. Δυστυχώς πληρώσαμε πολύ ακριβά το γεγονός ότι χαλαρώσαμε, ενώ θα μπορούσε να μας στοιχίσει ακόμα περισσότερο στο τέλος, αν και είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη».

Αναφερόμενος στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Είμαστε πολύ νευριασμένοι που χάσαμε το Champions League, ένας στόχος που έμοιαζε προσιτός μέχρι ενός σημείου. Τώρα το μόνο που μας απομένει είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε στους δύο τελευταίους αγώνες μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: