JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

H Juve ψάχνει να κάνει το μεγάλο Μπάμ.!

Ένα μεγάλο όνομα θέλει να προσθέσει στο δυναμικό της η Γιουβέντους και -όπως αναφέρει η «Tuttosport»- ο Ριμπερί είναι ένα από αυτά.

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Γιουβέντους, η οποία από ότι φαίνεται, μετά την άσχημη φετινή σεζόν, θέλει να μπει δυναμικά στην επόμενη και να πετύχει κάτι καλύτερο.

Μετά τους Μπαστός, Μπενζεμά, Τέβεζ και Αγκουέρο, ήρθε η σειρά του Φρανκ Ριμπερί να βρεθεί στο στόχαστρο της «Μεγάλης κυρίας». Όπως αναφέρει η «Tuttosport», οι «μπιανκονέρι», ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Γάλλου διεθνή.

Συγκεκριμένα το όνομα του 28χρονου, προστέθηκε στην… μακροσκελή λίστα και ο Ριμπερί, ταιριάζει στο σύστημα του Αντόνιο Κόντε, που αναμένεται να είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Ο Ριμπερί βρέθηκε στο Μόναχο για την Μπάγερν από την Μαρσέιγ το καλοκαίρι του 2007 και από τότε έχει εξελιχθεί σε παίκτη «κλειδί» για τους Βαυαρούς. Εκτός από την Γιουβέντους και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Γάλλο μέσο, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Μονάχου, μέχρι το καλοκαίρι του 2015 και για την απόκτησή του θα χρειαστεί ένα… τσουχτερό ποσό.

2 σχόλια:

Un Gobbo ad Atene είπε...

Έχω την αίσθηση ότι ο Tuttosport αναφέρει τον Ribery κυρίως γιατί τον είχε ζητήσει ο Conte πριν 2 χρόνια (όταν του είπαν όχι)...
Η Gazzetta, πάντως, αναφέριε ότι ο Conte Θέλει τον Sanchez της Udinese

magica juve είπε...

αυτη η Tuttosport δεν εχει αφησει παιχτη για παιχτη...το θεμα ειναι οτι λεει ονοματα χωρις να στεκουν κιολας...εφοσον ολοι λενε οτι εχουμε κλεισει τον μπαστος,ποιος θα κατσει παγκο για να παιξει ο ριμπερι,ο μπαστος η ο κρασιτς?