JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Συνάντηση Agnelli & Elkann για την επικείμενη αύξηση κεφαλαίου.

Είναι οι μέρες όπου συνεδριάζουν για την κατασκευή της Γιουβέντους του μέλλοντος . Χθες, ο John Elkann , πρόεδρος της Exor , και ο ξάδελφός του Andrea Agnelli, πρόεδρος της Γιουβέντους , μιλούσαν περισσότερες από τέσσερις ώρες. Το πιο καυτό θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας. Ο Elkann είπε στη συνεδρίαση της Exor, ότι η οικογένεια παρέχει ασφάλεια :

«Η εταιρεία έχει κάνει πολλά με τον Αντρέα και θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα δυνατή που να έχει διάρκεια. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Γιουβέντους θα προτείνει και θα αποφασίσει εάν θα χρειαστεί τη στήριξη μας, και εμείς θα τη δώσουμε απλόχερα ».
Η αύξηση κεφαλαίου θα καθορίσει και τις μελλοντικές στρατηγικές και μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.
Επόμενη Τετάρτη, στις 11 Μαΐου έχει προγραμματιστεί το διοικητικό συμβούλιο της Γιουβέντους. Από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. και της προτάσεις που θα έχει ο Giuseppe Marotta θα είναι σε θέσει να ξέρουν για το τι ποσό θα χρειαστεί να δαπανήσει για την ενίσχυση της ομάδας: δεν είναι σίγουρος για τους αριθμούς, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό της αύξησεις θα είναι από 90 έως 120.000.000. Η οποία εν μέρει θα καλύψει τις ζημίες του έτους του προϋπολογισμού αυτού (60 εκατ. ευρώ). Θα χρησιμοποιηθούν εν μέρει για τη χρηματοδότηση του έτους και για τις αγορές του επόμενου. Οι στόχοι για φέτος είναι να αγοραστούν 5 / 6 ποδοσφαιριστές, δύο από αυτούς να είναι πρωταθλητές και διεθνούς φήμης.

1 σχόλιο:

mike_bianconero είπε...

Για να σας δουμε κυριοι!Το μονο αρνητικο που βλεπω εγω εδω ειναι οτι θα δωσουν 100 χαρτια στα χερια του αμπαλου Μαροτα(μακαρι αν εχει βαλει μυαλο αυτος ο χαλιαμουτρας).Επισης πρεπει να κλεισει προπονητη αμεσως μολις τελειωσει η σεζον καθως εχει να κανει πολυ δουλεια ο μελλοντικος προπονητης ο οποιος πρεπει να εισηγηθει τους παικτες που θελει και χρειαζεται η ομαδα.....
Υ.Γ.Στα 100 εκ. μπορουν να προστεθουν και πιθανα εσοδα απο μεταγραφς παικτων...Αρκετοι πρεπει να παρουν το μπουλο απο εκει!