JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Νίκη της Juventus 1-2 στο φιλικό με τη Manchester United στο Old Trafford.


Στο φιλικό που έγινε προς τιμή του Gary Neville η Γιουβέντους κέρδισε με σκορ 1-2 με γκολ των Pepe (39΄) με κεφαλιά και του Giandonato (78΄) με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ, νωρίτερα είχε ανοίξει το σκορ ο Rooney ( 18΄).


Πέντε μέρες πριν τον τελικό με τη Barcelona, η Manchester United επέλεξε τη Juventus ως αντίπαλο για το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι προς τιμήν του Gary Neville που βραβεύτηκε πριν την έναρξη από τον Sir Alex Ferguson. "Θα τα δώσουμε όλα για να τιμήσουμε τον Gary, το αξίζει", δήλωσε ο Beckham πριν το ματς που ξεκίνησε με τους παίχτες των δυο ομάδων να παρατάσσονται τιμητικά για να περάσει ο τιμώμενος.

Ανοιχτό παιχνίδι, είδε τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 18' με τον Rooney (που βγήκε στο 30') από μπαλιά ακριβείς του Giggs και τη Juve, που είχε καλή ευκαιρία με τον Aquilani και με τον Del Piero (που ως συνήθως αποθεώθηκε από το Old Trafford), να ισοφαρίζει πριν τη λήξη του 45λεπτου με κεφαλιά του Pepe 39' από σέντρα του Krasic. Στο 44' ο Storari κράτησε το σκορ αποκρούοντας μακρινό σουτ του Beckham. Στο 10' είχε αντικατασταθεί ο Paolo De Ceglie (ενοχλήσεις στο μηρό αλλά τίποτε το σοβαρό) από τον Traore.
Μαζικές αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου μέρους: πέρασαν στον αγώνα Manninger, Matri, Martinez, Sorensen και στη συνέχεια ο Salihamidzic. Στο 65' ο capitano βγήκε μέσα σε θερμά χειροκροτήματα ολόκληρου του Old Trafford δίνοντας τη θέση του στο Filippo Boniperti. H Juventus δημιουργούσε πλέον περισσότερες ευκαιρίες (με κορυφαία μια του Martinez λίγο πριν το ημίωρο) μέχρι που οι bianconeri προηγήθηκαν με καταπληκτικό απευθείας φάουλ του νεαρού Giandonato από πλάγια θέση από αριστερά, στο 78'. Στο 83' standing ovation για τον Gary Neville που αποχώρησε.

MANCHESTER UNITED-JUVENTUS 1-2
Tέρματα: 18' Rooney - 39' Pepe, 78' Giandonato

MANCHESTER UNITED: Kuszczac, Gary Neville, Phil Neville, O'Shea, Brown, Beckham, Butt, Scholes (30' Obertan), Giggs (30' Gibson), Rooney (30' Bebe), Owen. Αναπληρωματικοί: Lindegaard, Anderson, Evans, Smalling, Rafael, Fletcher, Gill, Wootton, Fabio.
Προπονητής: Sir Alex Ferguson.

JUVENTUS: Storari (46' Manninger), Motta, Barzagli (65' Salihamidzic), Chiellini (46' Bonucci), De Ceglie (10' Traore), Krasic, F.Melo (69' Giandonato), Aquilani (46' Marchisio), Pepe (46' Martinez), Del Piero (66' Boniperti F.), Toni (46' Matri). Aναπληρωματικοί: Buffon, Sorensen.
Προπονητής: Luigi Del Neri

Πηγή : http://ungobboaatene.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: