JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Παρελθόν ο Ντελ Νέρι, ήρθε ο Κόντε και υπογράφει.

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από την Γιουβέντους ο Λουίτζι Ντελ Νέρι, αφού η «βέκια σινιόρα» ανακοίνωσε την απόλυση του Ιταλού τεχνικού.

Φυσικά τα νέα δεν προκάλεσαν έκπληξη σε κανέναν, αφού ο πρώην τεχνικός της Σαμπντόρια είχε προαναγγείλει την αποχώρηση του από τους «μπιανκονέρι».

«Η Γιουβέντους ανακοινώνει πως ο Λουίτζι Ντελ Νέρι δεν θα είναι προπονητής της ομάδας για την σεζόν 2-11-2012. Ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέα Ανιέλι και η διοίκηση του συλλόγου θέλουν να τον ευχαριστήσουν για την προσφορά του και του εύχονται κάθε επαγγελματική επιτυχία στο μέλλον του», ανάφερε η επίσημη ανακοίνωση των «μπιανκονέρι».

Επόμενος τεχνικός της Γιουβέντους θα είναι ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με την «βέκια σινιόρα», ενώ η ανακοίνωση της πρόσληψης του πρώην τεχνικού της Σιένα θεωρείται θέμα χρόνου.

"Είναι το πρώτο βήμα προς τις επιτυχίες": με αυτή τη δήλωση υποδέχθηκε ο Andrea Agnelli νωρίς το απόγευμα τον Antonio Conte στα γραφεία του συλλόγου όπου ο παλιός capitano θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Μαζί με τον Conte, που πέρασε την πύλη στις 15.30 ώρα

Ελλάδας, βρίσκονται ο Agnelli, o Marotta και ο Paratici.

Ο Conte προγραμματίζεται να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στις 5 ώρα Ελλάδας. Η Siena είχε αποχαιρετίσει τον Conte χθες με μια μεγάλη γιορτή για την άνοδο στη Serie A.

Στα μεταγραφικά η διοίκηση της ομάδας του Τορίνο έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Αλέξις Σάντσες και απομένει για να ανακοινωθεί ο παίκτης, να δοθούν τα χέρια και με την διοίκηση της Ουντινέζε. Στο μάτι του Αντόνιο Κόντε και της παρέας του έχει μπει και ο έτερος ποδοσφαιριστής της «Ουντινέζε» ο Ελβετός Ινλέρ.

2 σχόλια:

yotaras είπε...

Φιλε μου ειπες ΑΛΕΞΙΣ ΣΑΝΤΖΕΖ?????????!!!!!!!!!????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!?!!!!!!!!!!!!!????????!!!!!!!!!!!

Juve-ntinos.!!! είπε...

Ναι έτσι γράφουν τα Ιταλικά site σήμερα, ψέματα ή αλήθεια θα δούμε yotaras.