JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Εδώ είναι ο Αντόνιο Κόντε, νέο προπονητή της Γιουβέντους


Η ιστοσελίδα του συλλόγου, έχει τον νέο προπονητή: «Ο νικητής. Αυτό, με λίγα λόγια, ο καλύτερος ορισμός για τον Antonio Conte. Επειδή έχει μια καριέρα γεμάτη με επιτυχίες, πρώτα ως παίκτης και στη συνέχεια στον πάγκο "

Η πορεία του είναι όλοι συνυφασμένη με την ασπρόμαυρη φανέλα, την οποία φόρεσε από το 1991, όταν αγοράστηκε από την Λέτσε.
Το ντεμπούτο του το έκανε στο Τορίνο στις 17 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, σε ένα ντέρμπι 1-0. Σχεδόν ένα προαίσθημα για κάποιον σαν κι αυτόν, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την τέλεια ενσάρκωση του πνεύματος με το οποίο θα αντιμετωπίσει το ντέρμπι.

Στη Γιουβέντους θα ζήσει ένα μεγάλο μέρος της καριέρας του 13 σεζόν, με την οποία συγκεντρώνει έναν τεράστιο κατάλογο έπαθλο: ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο, ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα ευρωπαϊκό Super Cup, ένα κύπελλο UEFA, πέντε πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Ιταλίας και τέσσερα ιταλικά Σούπερ Καπ.

Έχει πετύχει 44 γκολ σε 419 εμφανίσεις με τη Γιούβε, φόρεσε επίσης το περιβραχιόνιο του αρχηγού και έχει ένα χαρακτήρα πολύ δυνατό και πολύ πεισματάρη.
Ιδιότητες που τον κάνουν το είδωλο των οπαδών και τον οδηγό της ομάδας, της οποίας θα είναι καπετάνιος και αρχηγός. Και η ηγεσία, η έμφυτη δυνατότητα να οδηγήσει μια ομάδα, αποτελεί επίσης τη βάση της λαμπρής προπονητικής του καριέρας, η οποία ξεκίνησε στη Σιένα ως βοηθός του De Canio, και συνέχισε να είναι «προπονητής» στο Αρέτσο, Μπάρι, την Αταλάντα και ακόμα στη Σιένα την περασμένη σεζόν την οποία και ανέβασε στη Serie A.


Δεν υπάρχουν σχόλια: