JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

14 Μάη 2003, το τέλειο παιχνίδι !

Η 14η Μαΐου 2003 για τους οπαδούς Γιουβέντους είναι μια όμορφη μέρα και μπορεί να σκεφτεί ένα συγκεκριμένο αγώνα της ιστορίας της Γιουβέντους. Αυτόν της 14η Μαΐου 2003, πριν από οκτώ χρόνια κατά της Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League.

Στο Delle Alpi σε ένα εντελώς γεμάτο (sold out), η ομάδα του Μαρσέλο Λίπι έχει κάνει την ανατροπή του 2-1 στο πρώτο παιχνίδι στο Santiago Bernabeu. Αποστολή εξετελέσθη ήδη στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο στόχος επετεύχθη με τα γκολ από Τρεζεγκέ και Ντελ Πιέρο η Γιουβέντους με το 2-0 βρίσκετε με το ένα πόδι στον τελικό. Στο δεύτερο μισό ο Μπουφόν αποκρούει πέναλτυ του Φίγκο και στη συνέχεια ο Πάβελ Νέντβεντ πέτυχε το τρίτο γκολ και τελειώνει ουσιαστικά το παιχνίδι της πρόκρισης. Το μόνο που κατάφερε η Ρεάλ ήταν να μειώσει το σκορ με το Ζινεντίν Ζιντάν, τον πρώην παίκτη της Γιουβέντους που πάντα αγαπούσε στο Τορίνο, και σηματοδοτεί το τελικό 3-1.

Για τη Γιουβέντους αυτή η νίκη είναι το εισιτήριο για τον τελικό του Μάντσεστερ, αλλά και μια ακόμα μεγάλη νίκη πρόκριση στη σελίδα της τόσο ένδοξης ιστορίας του συλλόγου.

3 σχόλια:

mike_bianconero είπε...

Τι ωραιες εποχες μας θυμιζεις τωρα ρε φιλε...Τοτε οποτε βρισκαμε την μικρη ομαδα της Μαδριτης την ξεπατωναμε!Στο συγκεκριμενο ματς ειχε κανει οργια και ο ΖΙνταν...Θυμαμε και μια προκριση με Ρεαλ που εβαλε το τελευταιο γκολ ο Ζαλαγιετα....και τωρα χρυσοπληρωνει η ομαδα για κατι Αμάουριδες και Ιακουιντες και δεν παμε πουθενα!

Juve-ntinos.!!! είπε...

Με Μπαρτσελόνα έβαλε γκολ ο Ζαλαγέτα.

Un Gobbo ad Atene είπε...

O mike-bianconero θυμάται καλά: με Real έβαλε γκολ πρόκριση ο Zalayeta: στις καθστερήσεις, λίγο πριν πάμε στα πέναλτυ, το 2005: 2-0 έληξε στο Τορίνο, 1-0 είχαμε χάσει στο Bernabeu.