JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Marchisio: "Τώρα εννέα πόντους"

Ένα χτύπημα στο πόδι που υπέστη στο ματς κατά της Κατάνια τον εμπόδισε να λάβει μέρος στο παιχνίδι στη Ρώμη.
Όμως είναι έτοιμος να επιστρέψει στο ματς με την Κιέβο την επόμενη αγωνιστική.

Ο Marchisio μίλησε για τη νίκη με τη Λάτσιο, «Η ομάδα έπαιξε καλά και κατάφεραν τα παιδιά να πάρουν τη νίκη στο τέλος, γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς όμως τα καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είμαι χαρούμενος για το γκολ από τον Πέπε. "


Τρεις αγώνες για το τέλος, είναι η επιθυμία να μην αφήσει κανέναν βαθμό η Γιουβέντους και ο Marchisio το αντιλαμβάνεται πολύ ξεκάθαρα αυτό.

« Το site του εγκαινίασε σήμερα, ένα χρόνο μετά το άνοιγμα της σελίδας του στο facebook (που έχει 280.000 fans) o Claudio Marchisio με συνέντευξη τύπου στο Ηotel Principi di Piemonte από όπου έριξε και αυτός το σύνθημα: "Ξέρουμε ότι δεν φτάνει η νίκη στη Ρώμη αλλά θέλουμε να κάνουμε εννέα βαθμούς και έπειτα να ελπίζουμε σε κάποιο ευνοϊκό αποτέλεσμα, κοιτάζοντας τη βαθμολογία τραβάμε τα μαλλιά μας για κάποια αποτελέσματα σαν αυτό με την Catania ή για το γεγονός ότι έχουμε προβάδισμα με όλους τους άμεσους αντιπάλους μας. Αλλά τώρα δε είναι η στιγμή να κοιτάζουμε πίσω. Ας παλέψουμε ως το τέλος και μετά θα δούμε τη καταφέραμε. Την Ευρώπη τη θέλουμε πολύ και για να ξεκινήσουμε κατά τον καλύτερο τρόπο την πορεία μας στo νέο μας γήπεδο".

Ο Marchisio, που συνήλθε από τον τραυματισμό του και θα είναι έτοιμος για το ματς με το Chievo απάντησε και στην πολεμική της Lazio: "υπήρχε ένα πέναλτυ για τη Lazio αλλά υπήρχε και εκείνο πάνω στον Felipe Melo. Μάλιστα, μας σφυρίχτηκε επιθετικό φάουλ που εμπόδισε τον Barzagli να σουτάρει από ευνοϊκή θέση ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: