JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Το νέο γήπεδο άρχισε να δείχνει την όψη του.!


















Δύο χρόνια ιδρώτα, σκληρή δουλειά, αλλά και μεγάλη ικανοποίηση να δει τις προσπάθειές τους να προέρχεται από κάτι το μοναδικό και επιβλητικό: το νέο γήπεδο της Juventus θα εγκαινιαστεί το καλοκαίρι και, με την επικείμενη εκδήλωση, η Γιουβέντους ήθελε να μιλήσει για το έργο αυτών των είκοσι τεσσάρων μηνών, όταν το νέο σπίτι της, θα έπαιρνε σάρκα και οστά.

Είναι ήδη έτοιμη μια τέτοια έκθεση φωτογραφιών που, μέσα από τις εικόνες, τα ίχνη των σημαντικών στιγμών της γέννησης του, θα είναι το πρώτο ιδιόκτητο γήπεδο του Ιταλικού ποδοσφαίρου και το μόνο που μπορεί να ανταγωνιστεί με γήπεδα που έχουν κατασκευαστεί τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Μέσα από τις εικόνες που αναπτύσσεται ως μια αφήγηση που αναδεικνύει την υπεροχή της εργασίας και την εξαιρετική συλλογική προσπάθεια που κατέστησε δυνατή την υλοποίησή του.

Η Γιουβέντους, όπως έχουν επίσης κάτι να καυχηθεί περισσότερο: η εγκατάσταση που σχεδιάζονται για τους οπαδούς, κοντά στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και για τις οικογένειες που μπορούν να ζουν το ποδόσφαιρο ή απλές στιγμές χαλάρωσης σε απόλυτη ηρεμία. Και σύντομα, πολύ σύντομα, το στάδιο θα είναι μια πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: